MESAJE DE SFANTA MARIA: Trimite şi tu celor dragi o FELICITARI, URARI, SMS de SF MARIA 2014

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014 – Cele mai frumoase mesaje si urari de Sf Maria 2014. RomaniaTV.net vă prezintă o selecţie de mesaje, urari felicitari de Sfanta Maria.

08 sept. 2014, 04:30

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. URARI SF MARIA, MESAJE de SF MARIA, MESAJE ŞI URARI PRIN SMS – MESAJE LA MULŢI ANI, SF MARIA 2014 Peste 2,2 milioane de români îşi serbează onomastica luni, de sărbătoarea Sfintei Maria, aproximativ 1,8 milioane dintre aceştia fiind femei.  De Sfânta Maria îşi serbează onomastica şi bărbaţii care poartă numele Marian, Marin, dar şi cei care au fost botezaţi Marinică. Vocea Transilvaniei.ro îţi prezintă o colecţie din cele ma frumoase mesaje de Sf Maria pe care le poţi trimite atât celor din familie care îşi serbează ziua numelui, cât şi prietenelor, colegelor şi apropiatelor.

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014 – De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La multi ani, Maria!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014 – Dragă Maria, îngerii să-ti călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă! La mulţi ani, Maria.

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014 – La mulţi ani Maria (Marian)! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014 – În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014 – Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. “O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine! O floare si un “La multi ani” foarte mare! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!”

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului la mulţi ani!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.  Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

URARI SF MARIA, MESAJE de SF MARIA, MESAJE ŞI URARI PRIN SMS – MESAJE LA MULŢI ANI, SF MARIA 2014

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.  Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Fecioara Maria al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.   E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.   E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.  Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.  Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.  Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. Toate cele bune de ziua ta! La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. O zi onomastica frumoasa! Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.  De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014..  O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului La multi ani!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.  Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata.

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria.

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.  Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.  “Fie ca Sfanta Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!”

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014

Principala sărbătoare a Mariei este la 15 august (“Sfânta Maria Mare”), sărbătoare care se numește oficial în biserica romano-catolică “Ridicarea la Ceruri a Fecioarei Maria”, iar în bisericile ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”. Recent biserica anglicană a introdus “Sărbătorirea Binecuvântatei Fecioare Maria” pe aceeași dată.

Adormirea Maicii Domnului, denumită Sântămaria Mare în tradiţia populară, este una dintre marile sărbători ale bisericii creştine. Prăznuită în fiecare an la 15 august, sărbătoarea marchează popular trecerea de la vară la toamnă, dar este şi Ziua Marinei, Maica Domnului fiind ocrotitoarea marinarilor.

Adormirea Maicii Domnului, denumită Sântămaria Mare în tradiţia populară, este una dintre marile sărbători ale bisericii creştine. Prăznuită în fiecare an la 15 august, sărbătoarea marchează popular trecerea de la vară la toamnă, dar este şi Ziua Marinei, Maica Domnului fiind ocrotitoarea marinarilor.

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.  Credincioşii ortodocşi, catolici şi greco-catolici sărbătoresc miercuri, 15 august, Adormirea Maicii Domnului. Potrivit tradiţiei creştine, se marchează astfel ziua în care Fecioara Maria s-a mutat din viaţa pământească la cer.

Tradiţia arată că Maica Domnului a murit ca orice fiinţă omenească, „adormind”, aşa cum indică şi numele sărbătorii. Romano-catolicii nu vorbesc însă de “Adormirea” Maicii Domnului, ci de Înălţarea Fecioarei.

Mormântul Sfintei Fecioare se află în Grădina Ghetsimani din Ierusalim, unde este vizitat zilnic de mii de credincioşi din toată lumea.

Despre adormirea Maicii Domnului nu avem informaţii în Evanghelii, ci doar în tradiţia Bisericii. Aceasta este tratată în scrierile a patru părinţi orientali: Patriarhul Modest al Ierusalimului, Andrei Criteanul, Gherman al Constantinopolului şi Sfântul Ioan Damaschin.

MESAJE DE SFANTA MARIA

* De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!

* La mulţi ani Maria (Marian)! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.

* Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!

* Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

* În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

* Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

* Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului la mulţi ani!

* Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!

* Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

* Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani! 

 
 

MESAJE DE SFANTA MARIA: La Multi Ani, Maria!

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!
 

MESAJE DE SFANTA MARIA:  O zi onomastica frumoasa!

Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!
 

URARI DE SF MARIA PENTRU COPII

“Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!”

“La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!”

“Fie ca Sfanta Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!”

“O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine! O floare si un “La multi ani” foarte mare! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!”

MESAJE, URARI DE SF MARIA PENTRU PARINTI

“De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani! Te iubim!”

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! La multi ani!”

“Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine!”

MESAJE,URARI DE SF MARIA PENTRU IUBITA/IUBIT

“Imi luminezi intreaga zi cu zambetul tau si imi luminezi viata cu bunatatea si felul tau frumos de a fi. As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria! La multi ani!”

“Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!”

MESAJE, URARI DE SF MARIA PENTRU PRIETENI

“Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pareusor. Este ziua numelui tau! La multi ani, Maria!”

“Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata. La multi ani!”

“Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata. La multi ani!”

Mesaje si urari de Sf. Maria
De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!