MESAJE de SFANTUL DUMITRU 2021. Iată cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți. Surprinde-ți în mod plăcut apropiații

Românii din lumea întreagă sărbătoresc Sfântul Dumitru pe 26 octombrie. Pentru că mulți dintre apropiații noștri poartă numele acestui sfânt, România TV vine cu o serie de mesaje pe care le poți trimite.

25 oct. 2021, 22:27
MESAJE de SFANTUL DUMITRU 2021. Iată cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți. Surprinde-ți în mod plăcut apropiații

MESAJE de SFANTUL DUMITRU 2021.  Marți, 26 octombrie, creştinii ortodocşi îl omagiază pe Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir. Sfântul Mare Mucenic Dimitrie a trăit pe vremea împăraților Diocletian si Maximian Galeriu (284- 311) si era fiul voievodului cetății Tesalonicului, botezat in taina de părinții săi, de frica cruntelor prigoane împotriva creștinilor. Tot pe 26 octombrie, persoanele care poartă numele de Dumitru, Dumitra, Mitică, Dumitriţa sau alte nume derivate din acestea, îşi serbează onomastica.

MESAJE de SFANTUL DUMITRU 2021. Iată cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți. Surprinde-ți în mod plăcut apropiații

-Sper ca sărbătoarea Sfântului Dumitru sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

-Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de familie si cei dragi.

-In aceasta zi speciala iți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor, si fie ca Sfântul Dumitru sa te călăuzească mereu in viată.

-Multa sănătate, putere de munca si împlinirea dorințelor atât pe plan profesional cat si pe cel privat. Sa iți dea Dumnezeu sănătate si liniște in suflet. Sa ti se împlinească visele si sa te poți bucura de tot ce ai!

–Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi.

-Sper că sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

-Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi.

-În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă.

-Multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea dorinţelor atât pe plan profesional cât şi pe cel privat. Să îţi dea Dumnezeu sănătate şi linişte în suflet. Să ţi se împlinească visele şi să te poţi bucură de tot ce ai!

La mulţi ani Dumitrița şi abia aştept că să sărbătorim această frumoasă zi.

Citește și: MESAJE de SFANTUL DUMITRU 2021: cele mai frumoase FELICITARI de SF DUMITRU 2021