Mesaje de Sfântul Dumitru 2023! Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriții zilei

Anual, pe data de 26 octombrie, românii din întreaga lume îl sărbătoresc pe Sfântul Dumitru pentru că fiecare au în familie sau în cercul de prieteni pe cineva care poartă numele de Dumitru, Dumitra, Mitică sau alte derivate.

25 oct. 2023, 22:48
Mesaje de Sfântul Dumitru 2023! Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriții zilei
Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriții zilei

Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriții zilei. Ca în fiecare an, România TV vine cu o serie de mesaje cu care să îi surprinzi pe sărbătoriții acestei zile de mare sărbătoare.

Citește și Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir! Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostească cei care vor să aibă copii

Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriții zilei

„Numele sfânt pe care îl porți să fie cel care să îți călăuzească pașii spre tot ce este bun și frumos. Ziua Sfântului Dumitru să fie prilej de sărbătoare, atât pentru tine, cât și pentru familie. Să nu cunoști tristețea și amărăciunea, iar tu să rămâi o persoană la fel de puternică precum Sfântul Dumitru și să ai mereu credința de partea ta, asemenea lui. La mulți ani!”

„Ziua sfântă de azi să îți alunge toate supărările, să primești toată fericirea și iubirea de care ai nevoie, să împarți frumosul de fiecare dată, să fii deschis la toate lucrurile mărunte și frumoase care să îți bucure viața, să te întorci spre cei dragi cu credință, recunoștință, iertare și bunătate, asemenea sfântului din numele tău. La mulți ani, Dumitru!!”

„Aceasta este o zi specială, ziua în care Sfântul Dumitru a luptat pentru credință în fața răului. Fie ca Dumnezeu să îți decoreze fiecare zi din a ta viață cu zâmbete, iubire și pace, iar Sfântul Dumitru  să îți ofere din puterea Sa pentru a răzbi în toate obstacolele vieții. La mulți ani, Dumitra!!”

„Dragă tată, de ziua numelui tău, îți doresc ca viața să îți fie precum o floare, destinul să îți fie blând, lumea toată să îți fie bucurie, să fii înconjurat de iubirea celor din jur și să nu uiți că, mai presus de toate, iubirea mea te va însoți pretutindeni.

Sfântul Dumitru a ales ca tu, tatăl meu, să porți numele sfânt al lui, pentru a-ți putea oferi toate calitățile de care să te folosești în avea grijă de mine. Să ai o zi minunată și sper ca toate zilele să îți fie la fel de însorite. La mulți ani!”

„Draga mea soră, mă bucur că porți numele unuia dintre cei mai puternici sfinți, cel care a apărat o cetate întreagă, prin forța lui, care îți transmite și ție acum din puterea lui absolută. La mulți ani!”

„La mulţi ani, Dumitriţa! Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească.  La mulţi ani, Dumitriţa !”

„Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi”

”Ziua numelui pe care îl porți să-ți aducă doar fericire. La mulți ani!

Fericirea să fie de partea ta în această zi specială. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Nu ai nevoie de multe lucruri pentru a fi fericit. Eu sunt bucuroasă că te am în viața mea și că te pot sărbători în această zi deosebită. La mulți ani!

Să fii fericită și mereu iubită. La mulți ani, Dumitrița!

Ziua numelui tău este motiv de bucurie. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Să ai o zi frumoasă și plină de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Dacă ai un sărbătorit în familie și vrei să-i faci ziua mai frumoasă poți să-i trimiți unul dintre mesajele noastre de Sfântul Dumitru 2023. Poți să-l surprinzi și cu un tort preparat chiar de tine. Încearcă rețeta de Tort Doboș, rețeta unuia dintre cele mai elegante torturi pe care le poți face chiar la tine acasă”.

Citește și Capitala se pregătește să își sărbătorească ocrotitorul! Programul pelerinajului de Sfântul Dimitrie cel Nou