MESAJE de Sfântul Ilie. Iată ce URĂRI poţi să le faci celor dragi

MESAJE de Sfântul Ilie. În acestă zi de Sărbătoare a Sfântului Ilie se celebrează toţi cei care poartă numele de Ilie şi derivate ale numelui Ilie, cum ar fi: Lie, Ilies, Iliuta, Eliade, Eliana. Iată ce urări le poţi face celor dragi. 

20 iul. 2016, 06:36
MESAJE de Sfântul Ilie. Iată ce URĂRI poţi să le faci celor dragi

MESAJE de Sfântul Ilie. 1. Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate si fericire. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

2. Cu ocazia sarbatorii Sfantului Ilie, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

3. Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire. La multi ani!

4. Fie ca din aceasta zi Sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate si un sincer la multi ani!

5. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

6. Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata. La Multi Ani!

7. Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori, scrie keepto.ro.

8. Adierea vantului lin al acestei zile frumoase de vara sa te mangaie cu mirosul imbietor al florilor iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne. La multi ani!

9. Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!

10. In aceasta zi, cand numele tau este celebrat, se sarbatoreste cel mai mare facator de minuni si aducator de ploi in vreme de seceta, Sf. Ilie. Iti doresc sa invingi orice furtuna si sa ramai in orice moment un cer senin! 

Citeşte şi OBICEIURI de Sfântul Ilie. De ce nu se lucrează în această zi şi ce trebuie să facă fetele în seara dinaintea sărbătorii