Mesaje de Sfantul Ion. Semnfificaţia numelor Ion şi Ioana

Urari de Sfantul Ion. In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii crestin-otodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Ion.  Afla mai multe despre semnificatia aceste importante zile aici.

06 ian. 2021, 11:49
Mesaje de Sfantul Ion. Semnfificaţia numelor Ion şi Ioana

Mesaje de Sfantul Ion.

Daca ai si tu un sarbatorit si vrei sa-i urezi la multi ani de ziua lui, inspira-te de aici.

Urari de Sfantul Ion
Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

***

Ioana, iti urez sa ai o viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

MESAJE de SFANTUL ION 2021. Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Ioan 2021
***

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate, de toate sa ai parte! La multi ani, Ioane!

***

La multi ani, draga Ionut! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

***

La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

***

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani Ion/Ioana!

***

Fie ca Sfantul Ioan sa iti calauzeasca pasii spre fericire si impliniri. La multi ani, Ionut!

***

Iti urez La multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ion pe care il cinstesti cu numele, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

***

O prietenie sincera inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc. La multi ani, Ioana!

***

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfantul Ion!

Mesaje de Sfantul Ion
Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La multi ani, Ioane!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mesaje de Sfantul Ion. Semnificatia numelui Ion. Ce reprezinta acest nume

Semnificatia numelui Ion este speciala, incarcata de spiritualitate si tocmai de aceea, parintii il aleg ca varianta pentru un nume de baiat. Numele Ion inseamna „Dumnezeu este bun” si este de origine rusa. Ion este un nume folosit in primul rand de parintii care vor pentru copilul lor si un nume de sfant.

Unii spun ca semnificatia numelui Ion vine din ebraica si ar inseamna si „Dumnezeu a avut mila”, numele acesta fiind des intalnit in popoarele crestine.

Chiar daca este un nume vechi, chiar si azi, se pare ca determina multi parinti sa aleaga acest nume.

Semnificatia numelui Ion, cum sunt baietii cu acest nume
Cand alegi un nume pentru copilul tau vrei sa sune bine, sa aiba o traducere spirituala si sa se potriveasca si cu numele de familie.

Semnificatia numelui Ion te poate convinge sa alegi acest nume pentru baiatul tau pentru ca vorbeste despre energie, bunatate, curaj si decenta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Mesaje de Sfantul Ion. Semnificatia numelui Ioana, legaturi cu Dumnezeu

Semnificatia numelui Ioana este strans legata de Dumnezeu si tocmai de aceea multi parinti aleg acest nume pentru copil ca nume de sfant. Ioana este forma feminina latina mijlocie a lui Joannes (Dumnezeu este milostiv).

Se mai spune ca numele Ioana este derivat din cuvantul grecesc „Iōannes”, un derivat al ebraicului „Yehanan”, o forma scurta a lui „Yehohanan”.

Semnificatia numelui Ioana se pare ca este pe placul multor oameni pentru ca tot mai multi copii sunt botezati asa. Nu se demodeaza niciodata desi este extrem de vechi.

Cum este Ioana. Vezi ce spune semnificatia numelui Ioana
Ioana are o personalitate puternica, dominatoare, dar frumoasa. Este sigura pe ea, deschisa, feminina, insa uneori pare rece. Nu-i place sa-si arate sentimentele sau sa se planga. Isi pierde calmul daca ego-ul ei este lezat in vreun fel.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.