Mesaje de Sfântul Ştefan 2021. Cele mai frumoase urări de Sfântul Ştefan

Anual, pe 27 decembrie, este prăznuit Sfântul Ştefan. Numele Ştefan înseamnă în greaca veche cununa lui Dumnezeu. Aproximativ 400.000 de români poartă numele acestui mare sfânt al creştinătăţii.

26 dec. 2021, 13:13
Mesaje de Sfântul Ştefan 2021. Cele mai frumoase urări de Sfântul Ştefan

Mesaje de Sfântul Ştefan 2021. Peste 400.000 de români poartă numele acestui mare sfânt al creştinătăţii sau derivate ale acestui nume: Istvan (este ungurescul pentru Ștefan), Fănel, Ștefania, Fănica, Ștefana, Fana, Fănuța, Ștefănuț, Fane, Ștefănel, Ștefanida, Fanache, Ștefănică, Ștefănuț.

Dacă ai prieteni sau rude care poartă același nume și vrei sa le trimiti urări, iată mai jos câteva sugestii de texte din care te poți inspira.

Mesaje de Sfântul Ştefan 2021 pentru familie

Mesaje de Sfântul Ştefan 2021

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porţi să te călăuzească mereu!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, iar Dumnezeu să îți călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru ține! La mulți ani!

Sfântul Ștefan al cărui nume îl porţi să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!

Sfântul Ștefan să ne aducă împreună an de an, cu lumină și voioșie!

Toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Ștefan cât mai frumoasă! La mulți ani!

Mesaje de Sfântul Ștefan 2021 pentru prieteni

Mesaje de Sfântul Ştefan 2021

Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani Ștefan!

Până trece acest an, la mulți ani, sfinte Ștefan! Să fii bun, să fii cuminte, sănătate cât cuprinde!

Citeste si Sfântul Ştefan. Tradiţii şi superstiţii: Este bine ca azi să te împaci cu toţi cei cu care eşti certat

Fie ca sfinții ce te protejează să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La multi ani!

Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să-i faci fericiţi pe toţi din jurul tău cu bunătatea, dragostea şi frumuseţea sufletului tău! La mulţi ani!

Ştefan(a) te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor!

Mesaje de Sfântul Ștefan 2021 pentru iubit, iubită

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani dragul meu!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

În această zi, toate gândurile mele se îndreaptă către tine. Îţi doresc să ai parte de o zi minunată şi să fii înconjurat/ă de iubire, sănătate și fericire! La Mulţi Ani!

Sfântul al cărui nume îl porţi să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște, pace şi fericire și să ţină speranţa veşnic aprinsă în sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!

Mesaje de Sfântul Ștefan 2021 pentru colegi

Mesaje de Sfântul Ştefan 2021

Sper că ziua ta onomastică să fie plină cu lucruri minunate – raze de soare și râsete, dar și multe surprize plăcute. Sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate iar calea vieții să fie presărată cu flori. La mulți ani!

Citeste si Mesajul de Crăciun al Patriarhului Daniel, înaintea valului cinci al pandemiei. „Să avem multă responsabilitate pentru sănătatea proprie şi a semenilor noştri”

De ziua onomastică, îți doresc numai bine, sănătate și să ai parte de toată fericirea din lume, alături de cei dragi! La mulți ani, Ștefan!

La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!

Ziua numelui să-ţi fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii!