Mesaje de Valentine’s Day: Scurte declaraţii de dragoste şi de efect

Valentine's Day este ziua în care toţi îndrăgostiţilor îşi declară iubirea şi îşi oferă dovezi ale sentimentelor pe care le au. Fie că este o floare, un mic cadou, un inel sau o scurtă declaraţie de dragoste orice dovadă de iubire aduce o rază de soare între îndrăgostiţi. RTV.NET vă propune o serie de mesaje din care puteţi alege pe cel potrivit perechii dumneavoastră.

13 feb. 2013, 14:49
Mesaje de Valentine’s Day: Scurte declaraţii de dragoste şi de efect

– Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi as spune „uite asta”.

– Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritor. Te iubesc!

– Te iubesc pentru că exişti, te iubesc pentru că mă faci să râd, te iubesc pentru tot ceea ce eşti tu, TE IUBESC pentru că TE IUBESC!

– Poţi să spui „te iubesc”‘ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

– Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete-pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine!

– Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!

– Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez imi trebuie toată viaţa!

– Iubirea e un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrăţişare pătimaşă… şi un suflet smuls din piept.

– Să iubeşti nu e nimic, să fii iubit e ceva, să iubeşti şi să fii iubit e TOTUL.

– Să iubesc, să te iubesc şi iarăşi să iubesc fiinţa ce îmi este alături zi de zi, clipă de clipă… asta este ceea ce-mi doresc!