MESAJE FLORII 2020. Cele mai frumoase mesaje, urari de Florii. FELICITARI FLORII 2020

MESAJE FLORII 2020. Peste 1,4 milioane de români își serbează onomastica de Florii. În acest material, am pregătit cele mai frumoase mesaje, felicitari, urari si SMS-uri de Florii, pentru a transmite mesaje de Florii celor dragi. Alege si tu o urare si fa-le o bucurie de Florii! La multi ani, Florin! La multi ani, Florina!

12 apr. 2020, 05:00
MESAJE FLORII 2020. Cele mai frumoase mesaje, urari de Florii.  FELICITARI FLORII 2020

Mesaje pe care le poti trimite sarbatoritilor, de Florii. Urari pentru cei dragi care poarta nume de flori

– La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite… toate pentru floarea mea speciala, care esti TU!

– Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU!

– Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume…unei flori. La multi ani!

– Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp, iti multumesc de ziua ta. O primavara frumoasa! 

– Iti multumesc ca m-ai invatat sa cred in lucrurile marunte, sa ma bucur cu tot sufletul de bogatia culorilor vietii.

– Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Dumnezeu mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata. La multi ani!

– Ai aparut in viata mea ca o minune, nu degeaba porti un nume sfant, spre tine ma indrept acum c-o urare si c-un bun gand, sa fii mereu fericit/a, sa zambesti, sa razi mereu, si sa nu uiti nici o clipa, ca tu esti diamantul meu! La multi ani!

– Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani!

– Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

– Invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.

Duminica Floriilor 2020. Mesaje frumoase pentru sarbatoritii cu nume de flori

– La multi ani! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

– Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer „La Multi Ani”!

– Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

– Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti! Sa fii fericita, iubita si bucuroasa!

– La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

– Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur celor care iti doresc sa ai parte doar de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui care mangaie o floare ce sta sa infloreasca! La multi ani!

– Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

– La multi ani, plini de fericire! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

– La Multi Ani. Iti doresc sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

– La multi ani si mult noroc in aceasta zi. Iti doresc sa ti se indeplineasca dorintele. Sanatate si bucurii! 

– Iti doresc La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Domnul sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea si linistea interioara pe care le doresti.

– La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

– Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

– Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

– De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani!

Florii 2020. SMS-uri pentru cei care isi sarbatoresc ziua onomastica in Duminica Floriilor, aprilie 2020

– Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Iti dorim numai bine, iubire si sa ai parte de toata fericirea din lume!

– Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!

– Îmi doresc să fii mereu bland, bun si drăgut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nădejde si un adevărat om. Iartă, iubeste si trăieste frumos cu cei din jurul tău.

– Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi cat mai frumoasa! La multi ani!

– Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

– Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, …

– Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!

– Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile să te însotească pretutindeni. Îti doresc o zi cat mai frumoasă!

– La multi ani! Trebuie să crezi în viată, să întelegi că nu trăim decat o data, să iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodată, să canti de parcă nimeni nu te-ar auzi, să muncesti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăstii veselia de parcă nimeni nu ar plange si să trăiesti de parcă acum ar fi sfarsitul!

– Desi azi ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri esti singura pată de culoare, esti singura rază de soare, pe campia vietii mele esti cea mai frumoasă floare.

– La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta 

– Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer „La multi ani”! 

– O prietenie sincera inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc.

FLORII 2020. Iată cele mai frumoase mesaje: 

Sfânta sărbătoare să-ți aducă bucurie în priviri și speranță în suflet. Sunt alături de tine cu inima! Te îmbrățișez și îți urez La mulți ani!

Floare cu floare să prinzi în buchetul vieții și fiecare petală să strălucească a belșug, în lumina soarelui de primăvară. La mulți ani!

De Sfânta Duminică a Floriilor, îți urez ca sufletul să ți se umple de fericire. Mai mult ca niciodată, îți doresc să ai liniște și să-ți găsești echilibrul. La mulți ani!

De ziua ce-ţi surade-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Nicio floare nu se compară cu frumuseţea ta! La Mulţi Ani!

Îţi doresc să fii mereu la fel de frumoasă, gingaşă şi delicată precum o floare! La mulţi Ani!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!