Mesaje haioase de dragoste

Dragostea este cel mai mare cadou pe care speram sa-l oferim si sa-l primim, in aceasta viata. Dragostea este unul dintre putinele lucruri ce pot combate obstacolele ce trebuie sa le depasim in aceste timpuri ciudate si grele. Iubirea este atat de puternica, incat poate schimba incruntarile in zambete si poate slabi chiar si cea mai ranita inima, redandu-i putere.

09 aug. 2019, 09:07
Mesaje haioase de dragoste

Un simplu mesaj de dragoste poate schimba uraciunea si amaraciunea din ziua sau chiar viata cuiva in cel mai frumos portret la care ne-am fi gandit vreodata, presarat si cu un zambet in coltul gurii. Daca acest lucru se intampla si suntem capabili sa schimbam asta, cu siguranta menirea noastra si stima de sine, si-a atins scopul cu brio si ce putem face, este sa continuam ca pana acum, pentru a ne inconjura de si mai multe fete zambitoare si oameni pozitivi. 

Am alcatuit o scurta lista cu mesaje de dragoste, cu ajutorul careia, va puteti suprinde partenerul sau membrii familiei si le puteti oferi cateva momente de bucurie, deoarece v-ati facut timp si v-ati gandit la ei, in mod special. 

Mesaje haioase de dragoste, pentru familie

” Toti din aceasta familie, inafara de mine, vor sa fie milionari. Ei bine, eu nu sunt ca voi, cred ca sunt chiar infiata, deoarece eu vreau sa fiu miliardara.”

” Imi pare rau ca nu v-am spus asta mai inainte sau ca n-am ales un moment mai bun. Voi toti stiti ca sunteti destepti, frumosi, eleganti, minunati, dulci si cum mai vreti, insa ce nu stiati este faptul ca eu v-am influentat atat de mult!”

” Intr-o zi iti vei pierde parul, poate iti vei pierde si dintii, banii sau chiar si mintile. Dar ce nu iti vei pierde este desteptaciunea, deoarece niciodata nu pierzi ceea ce nu ai avut niciodata.” 

Mesaje haioase de dragoste pentru partener/a

” Poate ca nu sunt Pepsi, pentru o noua generatie; poate ca nu sunt Cola, pentru ceva real si stabil sau Nintendo, numarul 1 in lume, dar pot fi a ta Rexona, deoarece niciodata nu te voi lasa la greu!”

” Iubitule, astazi in timp ce mergeam pe strada, am auzit un batranel zicand: „Am fost indragostit de aceeasi femeie de aproape 50 ani”. Am fost emotionata, drept iti zic, pana l-am auzit :”Mi-as fi dorit ca si ea sa stie.”. Ce parere ai? Avem ceva de discutat?”

” Unii spun ca viata nu e dreapta, altii sunt chiar gelosi pe tine. Ei bine, asa si trebuie sa fie. Stii de ce? Pentru ca ai o iubita asa frumoasa si desteapta ca mine!”

” Daca as fi un dictionar: Dragut= tu, dulce= tu, generos=tu, aratos= tu, minunat= tu, mincinos= eu.”

” Iubita mea, daca te vei simti singura, eu voi fi umbra ta, daca vrei sa plangi, iti voi oferi un umar, daca vrei o imbratisare, voi fi perna ta, daca vrei sa fii fericita, te voi face sa zambesti, insa daca vrei bani, asteapta-ti salariul.”

” Nu conteaza cat de trista, cat de bolnava as fi, deoarece cand ma gandesc la tine ma simt mai bine. Sunt si mai fericita cand iti trimit un mesaj deoarece stiu ca te deranjez de fiecare data.”