Mesaje haiose pentru iubitul tău

Bărbații au și ei momentele lor de sensibilitate și au nevoie de tandrețe și haz din partea ta. Chiar dacă femeile sunt cele care spun cel mai des ”mă face să râd”, nu înseamnă că ei nu au aceleași nevoi.

15 mai 2015, 09:08
Mesaje haiose pentru iubitul tău

Mesajele haioase pe care i le trimiți iubitului pot cimenta relația voastră și astfel îi poți arăta și alte laturi ale tale, oferindu-i motive noi ca să te iubească veșnic. Vezi câteva mesaje haioase pe care i le poți trimite iubitului tău ca să-l binedispui când are o zi grea.

  • Te iubesc așa cum un copil gras iubește tortul de ciocolată!
  • Am să-ți mărturisesc ceva: îmi place mult un tip pe care l-am cunoscut recent. Este simpatic, are simțul umorului, mă face să mă simt ca un copil, dar reușește să mă convingă că sunt cea mai sexy femeie din lume, în același timp. Este urâțel, are nasul cam mare și sforăie înfiorător, dar cred că îl iubesc. Sper să nu te mire foarte tare și să nu te superi. Îl cheamă….(numele iubitului tău).
  • În mod normal, ți-aș spune să vii la mine diseară. Dar este atât de cald zilele astea. Îți dai seama cât aș plăti curentul, dacă ai veni și ai încinge atmosfera, așa cum faci tu de obicei? Ar trebui să țin aerul condiționat la maxim. Adu niște gheață, berea am pus-o eu la frigider.
  • Nu te-am întrebat niciodată, tu știi să acorzi primul ajutor? Nu de alta, dar mă ia cu leșin ori de câte ori te văd și cred că nici nu mai respir normal când mă săruți. Dacă te uiți la mine cu ochii ăia ai tăi, s-ar putea să am nevoie de resuscitare.
  • M-a întrebat un prieten ce-mi place așa mult la tine. Prietena mea cea mai bună mi-a astupat repede gura cu palma și i-a zis că e o întrebare periculoasă, că nu mai tac niciodată.

Citeşte continuarea pe unica.ro.