MESAJE INGERI pentru zodii, luna IUNIE 2020

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna IUNIE 2020. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

31 mai 2020, 13:14
MESAJE INGERI pentru zodii, luna IUNIE 2020

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna IUNIE 2020.

Mesaje ingeri luna IUNIE 2020  – BERBEC

„Te ajutam sa vindeci provocarile fizice in tine si in ceilalti. Esti un vindecator, ca si noi.”

Suntem alaturi de tine pentru ca suntem ingeri ai vindecarii. Te ajutam sa iti vindeci propriul trup precum si trupurile fizice ale altora. Noi invaluim suferintele fizice cu lumina vindecatoare verde smarald a Arhanghelului Rafael si aceasta energie este absorbita acolo unde este nevoie de ea. Ne adresam vindecatorilor prin gandurile si sentimentele lor. Te ajutam sa deslusesti pe aceasta cale daca misiunea ta personala este sa fii vindecator. Te putem ajuta sa stii ce domenii ale vindecarii sa studiezi si sa te sprijinim in toate aspectele carierei de vindecator. Cheama-ne ori de cate ori ai nevoie de un astfel de ajutor si sa stii ca vom fi alaturi de tine intr-o clipa.

Mesaje ingeri pentru zodii luna IUNIE 2020 – TAUR

„Emotiile ti se vindeca, permitandu-ti sa te deschizi catre o iubire mai inalta. Te voi ajuta sa inlaturi furia si neiertarea din inima si din mintea ta.”

Suntem ingeri psihologici pentru ca ajutam la inlaturarea toxinelor din gandurile si emotiile oamenilor. Suntem deosebit de capabili sa inlaturam mania si neiertarea indarjita. Suntem alaturi de tine chiar acum pentru a inlatura astfel de toxine. Deasemenea, ne-ar placea sa lucram cu tine pentru a-i ajuta si pe altii sa isi elimine blocajele emotionale si psihologice.

Munca noastra vindecatoare este subtila. Noi nu obligam niciodata pe nimeni. Ca si tine, credem ca este cel mai bine sa asteptam pana cand cineva ne abordeaza si ne cere direct calauzire sau asistenta. Atunci noi raspundem oamenilor simplu si plini de iubire, facandu-i sa doreasca ei eliminarea toxinelor din mintea si inima lor. Daca doresc acest lucru, atunci eliminarea va avea loc. Astfel, persoana isi pastreaza demnitatea si stapanirea de sine in timp ce alege sa scape de energiile joase.

Mesaje ingeri luna IUNIE 2020  – GEMENI

„Experiente noi spirituale schimba modul in care vezi lumea si pe tine insuti. Permite darurilor tale sa se deschida, prin studiu, rugaciune si meditatie.”

Nu este imaginatie. Esti, intr-adevar, conectat cu lumea spiritelor. Vei avea experiente de aceasta natura datorita deschiderii spirituale crescande si datorita faptului ca esti interesat de ingerii si misiunea vietii tale. Noi facem parte din grupul mai mare de ingeri desemnati sa ii ajute pe cei ce au inzestrari spirituale. Iti vom trimite alte ajutoare pamantesti sub forma de invatatori spirituali, carti si cursuri, pentru a te deschide si mai mult spre capacitatile tale spirituale. Te rugam sa nu te temi de darurile pe care le ai. Te ajutam sa te vindeci de orice teama privind harul interior de a putea simti mesajele din lumea spirituala. Cere ajutor si vei primi.

Pamantul are chiar acum nevoie de ajutorul tau. Te rog sa trimiti in mod regulat iubire si lumina divina catre cei care au cea mai mare nevoie de ea. Pastreaza-ti treaza intentia de a trimite fascicule de energie plina de iubire catre orice loc, planta, animal, persoana ori situatie si dorintele ti se vor implini. Iti multumim pentru ajutorul tau ca inger pamantesc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.