MESAJE INGERI pentru zodii OCTOMBRIE 2021. Alungă grijile şi preocupările!

MESAJE INGERI octimbrie 2021. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent.

03 oct. 2021, 22:59
MESAJE INGERI pentru zodii OCTOMBRIE 2021. Alungă grijile şi preocupările!

Mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna OCTOMBRIE 2021. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna septembrie 2021.

Mesaje ingeri luna octombrie – BERBEC
„Marea albastra vorbeste sufletului tau, vindecandu-te si linistindu-te. Chiar si simpla inchipuire ca te scufunzi in pantecul vindecator al marii are efectele dorite. Dar este mai bine sa petreci cat mai mult timp posibil langa ocean. Permite puterii si frumusetii marii sa te curete de toate grijile si preocuparile.”

RUNE pentru zodii, mesaj luna octombrie 2021. Adevaruri DUREROASE de la pietrele mistice
Acest mesaj a ajuns la tine datorita legaturii pe care o ai cu marea. Este un semn ca iti prinde bine sa petreci mai mult timp la malul marii, poate in timpul unei vacante, a unei calatorii de o zi sau avand o casa aproape de mare. Ingerii te vor ajuta sa realizezi acest lucru, daca le ceri si le permiti. Aerul si apa marii te inspira si te vindeca.

Semnificatii suplimentare : fa baie cu apa de mare pentru detoxifiere ; bea mai multa apa ; intr-o viata anterioara, ai fost legat de mare ; invata sa practici un sport nautic precum scufundari sau snorkeling de indata ce ai ocazia.

Mesaje ingeri pentru zodii luna octombrie – TAUR
„Aceasta situatie iti da ocazia de a te vindeca, de a te dezvolta si de a elimina tiparele negative. Mentine-ti intentia de a vedea lumina divina launtrica si calitatile celeilalte persoane. Noi te vom ajuta sa elimini gandurile, sentimentele si energiile pe care nu le poti ierta si sa te inalti la un nivel superior de pace, de liniste sufleteasca si de compasiune.”

RUNE TOAMNĂ 2021. Mihai Voropchievici spune ce zodii au noroc, cine merge pe pojghiţă de gheaţă subţire

Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru ca ei vad ca esti impovarat de aparitia repetata a unor tipare negative. Pentru a intrerupe acest ciclu, este important sa elimini vechile ganduri toxice legate de actuala situatie sau relatie. Poti face asta respirand profund si lasand in seama ingerilor la fiecare expiratie temerile, grijile, furia sau alte sentimente dureroase. Iertarea nu inseamna sa treci cu vederea comportamentul persoanei. Inseamna doar ca nu mai doresti sa porti emotii si ganduri toxice fata de aceasta persoana, care iti fac tot tie rau. Elimina, elibereaza-te si creaza modele noi de iertare.

Semnificatii suplimentare : evita sa te invinovatesti pe tine sau pe altii ; pe masura ce vei elimina furia, va aparea o rezolvare creativa a situatiei ; exista binecuvantari ascunse in aceasta relatie si situatie ; focalizeaza-te asupra dorintelor si nu asupra judecatilor.

Mesaje ingeri luna octombrie – GEMENI
„Iti confirmam progresul pe care l-ai facut focalizandu-te pe iubire in activitatile zilnice. Putem vedea clar contributia ta la binele omenirii prin gandurile, sentimentele si faptele tale de iubire.”

Ai primit acest mesaj pentru a fi asigurat ca faci progrese neintrerupte. Uneori te compari cu alti oameni cu asprime si crezi ca ar trebui sa fii mult mai departe pe drumul pe care mergi acum. Vezi totusi cat de departe ai ajuns, cate lucruri ai invatat si cati oameni ai ajutat. Focalizeaza-te asupra progreselor facute in loc sa vrei atingerea perfectiunii. In fiecare zi, fa cel putin un pas spre realizarea proiectelor la care lucrezi cu pasiune.

Semnificatii suplimentare : esti pe calea cea buna, chiar daca ti se pare ca mergi incet ; pretuieste lumina in loc sa blestemi intunericul ; apreciaza-te.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.