MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 1 – 6 DECEMBRIE 2020. Ghidare pentru claritatea ta!

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 30 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

28 nov. 2020, 14:16
MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 1 – 6 DECEMBRIE 2020. Ghidare pentru claritatea ta!

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII. Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.
Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

TRADIŢII şi OBICEIURI în luna NOIEMBRIE Fetele nemăritate îşi pot afla ursitul stând noaptea în faţa unei oglinzi

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII: BERBEC
Mesaj de la Arhanghelul Rafael: Imbratiseaza-ti copilul interior. Apar prieteni noi sau reintaresti unele relatii. Copiii si copilaria au un rol important pentru tine acum.

Mesaj detaliat:

O, ce amintiri frumoase ! Experiente din trecutul tau indepartat sau din copilarie revin in valuri inapoi spre tine ca sa te ajute in momentul prezent. Prieteni vechi sau parteneri romantici pot reveni in realitatea ta. Oamenii noi pe care ii intalnesti iti pot deveni instantaneu prieteni apropiati datorita conexiunilor din vieti anterioare. Relatii anterioare sau prietenii se pot reaprinde.

Aspectele ce au radacini adanci si care te tin pe loc se vor rezolva. Ai grija sa nu idolatrizezi trecutul prea mult, ca sa poti vedea clar si obiectiv ce e de vazut.

Semnificatii suplimentare: Exista aspecte ce au legatura cu copiii ; Nostalgie ; Iubeste-ti si rasfata-ti copilul interior ; Inocenta.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII: TAUR
Mesaj de la Arhanghelul Jofiel: Elibereaza-te din ceea ce te tine pe loc. Este nevoie si de o detoxifiere. Ai o ingrijorare inutila care se bazeaza pe lipsa de incredere de sine.

Mesaj detaliat:

Esti chemat acum sa te eliberezi de orice care te tine in spate captiv. Arhanghelul Jofiel te poate ajuta a dai drumul sentimentelor de neajutorare, lipsa de speranta sau frica ce iti creaza aceasta stare de captivitate. Vestea buna este ca limiterile pe care le percepi ca iti blocheaza progresul sunt create de tine si ca atare pot fi dez-create repede ! Te poti elibera cu ajutorul lui Dumnezeu si ingerilor. Gandirea negativa te tine din a te misca in directia dorintei inimii tale. Intreaba pe Arhanghelul Jofiel sa iti tina gandurile curgand intr-o directie pozitiva. Permite aripilor spirituale sa te poarte spre viata viselor tale.

Semnificatii suplimentare: Focus prea mare pe posesiunile materiale, atentie ; Cheltuit prea mult, atentie ; E nevoie de o detoxifiere ; Atentie la o lipsa de incredere de sine ; Griji inutile.

Arhanghelul Jofiel este cunoscut drept ingerul frumusetii. Ea te poate ajuta sa vezi pozitivul din orice situatie. Ea este cunoscuta ca viziteaza oamenii prin parfumul florilor de trandafir. Deci daca mirosi trandafirii sau simti acest miros in orice conjunctura, sa stii ca exact atunci esti asistat de acest inger. Cere-i sa te ghideze ori de cate ori ai nevoie de abilitatea sa vezi clar drumul spre libertate si bucurie.

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI
Mesaj de la Arhanghelul Ariel: Nevoile tale materiale se vor implini in moduri magice si neasteptate. Gesturi de bunatate. Da si primeste cu inima recunoscatoare.

Mesaj detaliat:

Exista mari binecuvantari in gestul de a da si de a primi ! Nevoile materiale ti se implinesc in moduri magice si neasteptate. Daca esti beneficiarul unui dar asa de iubitor, atunci accepta-l cu recunostinta si smerenie. Daca doresti sa dai tu celor aflati in nevoie, atunci fa-o cu compasiune fara sa ceri nimic in schimb. Tine minte ca darurile nu trebuie sa fie mereu financiare dar pot fi daruri de energie sau pot lua forma de ajutor in anumite experiente.

Cand dai altora, fii la curent cu ce au nevoie cu adevarat. Fa cadouri care nu promoveaza dependenta ci care sunt bine gandite si imputernicesc beneficiarul ca sa mearga mai departe pe calea sa.

Semnificatii suplimentare: Iti vin banuti din Cer ; Esti vizat pentru promovari si bonusuri ; Acte de bunatate spre tine sau de la tine ; Burse si alte beneficii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...