MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, săptămâna 29 IULIE – 4 AUGUST 2019. Noi veşti despre drumul vieţii tale!

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 29 IULIE – 4 AUGUST 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

26 iul. 2019, 19:10
MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, săptămâna 29 IULIE – 4 AUGUST 2019. Noi veşti despre drumul vieţii tale!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.

Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC

PRIMESTI CADOURI DE LA DUMNEZEU

Arhanghelul Sandalphon: „Noi, arhanghelii, iti aducem cadouri de la Creatorul tau. Deschide-ti bratele pentru a primi.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Sandalphon: Divinitatea este expansiva si in permanenta crestere si imbogatire. Unul din modurile in care se expandeaza este prin a darui si a trimite continuu iubire. Aceasta iubire este trimisa acum pe calea ta in multe forme iar singura ta sarcina este sa fii dispus si deschis sa primesti. Chiar acum, raspunsuri la rugaciunile tale asteapta receptivitatea ta plina de bunavointa. Deschide-ti bratele pentru aceste daruri. Creatorul tau te vrea fericit, sanatos, in siguranta si cu toate nevoile implinite. Elibereaza spre mine orice frica in legatura cu a primi.”

Lucrul cu Arhanghelul Sandalphon: Arhanghelul Sandalfon ii ajuta pe oameni sa-si vindece tendintele agresive si duce rugaciunile noastre catre Creator. Sandalfon ii ajuta pe muzicieni, in special pe cei care folosesc muzica in scopuri vindecatoare.

Unul din rolurile principale ale sale este sa duce rugaciunile noastre si sa se asigure ca primeste raspunsuri la ele. Sandalphon afirma ca fiecare rugaciune sau dorinta este auzita si i se raspunde, desi uneori raspunsul vine in alte forme decat cele asteptate. Toate rugaciunile sunt de importanta egala pentru divinitate si sunt suficienti ingeri care sa ii ajute pe toti oamenii de pe pamant. Cheama-l pe Sandalphon daca simti ca ai dificultate cu a primi cadourile vietii si abundenta pe care o meriti.

Aura lui Sandalphon are o nuanta calma de turqoise, precum oceanul translucid tropical. Mediteaza la aceasta culoare sau tine aproape o piatra asociata cu energia sa – turquoise – si simte cum ritmul batailor inimii devine mai lent. Sandalphon te poate ajuta ca vorbele si actiunile tale sa fie mai blande si delicate dar totodata puternice. Fiind arhanghelul asociat cu muzica, ii poti simti puternic prezenta atunci cand asculti muzica, canti cu vocea sau la un instrument muzical.

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR

IESI IN SPATII EXTERIOARE

Arhanghelul Jophiel: „Iesi afara, ia aer proaspat si conecteaza-te cu natura pentru a elibera stresul si a primi idei noi si creative divine.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Jophiel: „Conectarea cu natura te ajuta sa iti sincronizezi ritmul cu bataia pulsului universal. In acest fel, ritmul tau natural se imbunatateste si esti in locul potrivit si la momentul potrivit. A fi in natura iti improspateaza spiritul si iti creste nivelul de energie. Iesi afara in fiecare zi, chiar daca implica un efort din partea ta si indiferent de vreme. Observa frumusetea exteriorului in orice anotimp de manifestare a vietii. Simte ca esti parte din natura si ca esti la fel de frumos ca tot ce e frumos in exterior.”

Lucrul cu Arhanghelul Jophiel: Numele lui inseamna „Frumusetea lui Dumnezeu”.

Arhanghelul Jofiel are reprezentare feminina si ajuta la solutionarea situatiilor negative si haotice. Aduce frumusete si ordine in ganduri, case si birouri, inlatura energiile negative. Este considerat si patronul artistilor, intrucat aduce ghidare si iluminare in zona artistica.

Arhanghelul Jofiel ajuta la pastrarea unei energii curate si inalte la locul de munca si la mentinerea unor ganduri pozitive privind cariera. De asemenea, ii poti cere ajutorul daca ai nevoie de ghidare in alegerea drumului spiritual, daca ai nevoie de raspunsuri cu privire la experiente spirituale.

Jophiel te ajuta sa vezi frumos din tot si toate, inclusiv din tine. Jophiel stie ca atunci cand petreci timp constant in spatii deschise, esti curatat de energii joase si ai o viziune mult mai frumoasa asupra vietii. Cheama-l pe Jophiel sa iti usureze programul zilnic ca sa ai timp de iesit in afara. Planifica vacante in natura, muta-te in medii mai naturale, incepe gradinaritul la momentul potrivit sau doar conecteaza-te cu natura in orice mod care iti face placere.

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI

IA-TI PUTEREA INAPOI

Arhanghelul Raziel : „Foloseste-ti puterea data de Dumnezeu si intentia pentru a manifesta binecuvantari in viata ta.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Raziel: „Tu esti un astru divin : un intelept, un prea luminat preot/preoteasa, o salvie, un vrajitor si un manifestator suprem. Acum este momentul sa iti aduni toata puterea spirituala si sa iti pui autoritatea in actiune. Transforma iubitor si ferm intentiile in realitate. Spune rugaciuni despre intentiile tale si cere ghidare si semne pentru a-ti modela manifestarile la cel mai inalt nivel.”

Lucrul cu Arhanghelul Raziel: Numele lui inseamna „Secretele lui Dumenzeu”

Arhanghelul Raziel vindeca blocajele spirituale si psihice si ajuta la interpretarea viselor si a amintirilor din vietile anterioare. Se spune ca Raziel sta atat de aproape de scaunul lui Dumnezeu, incat aude toate secretele universului, secrete pe care le-a mentionat in cartea „Cartea arhanghelului Raziel”. El ar fi dat aceasta carte lui Adam in momentul in care a fost alungat din Gradina Raiului, dar si lui Noe, in timp ce construia arca, precum si profetului Enoh, devenit Metatron.

Raziel te va ajuta sa intelegi ideile ezoterice spirituale si sa le aplici in mod practic. Cheama-l pe Raziel sa te asiste in munca ta de alchimie si sa iti transformi ideile in aur.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.