MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 8-14 FEBRUARIE 2021

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 8-14 FEBRUARIE 2021.

06 feb. 2021, 17:39
MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 8-14 FEBRUARIE 2021

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII.

Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Stiai ca fiecare zodie are un arhanghel ce o indruma si calauzeste ? Iata care sunt acestia aici!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.
Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII. BERBEC
AI SUSTINERE SPIRITUALA

Arhanghelul Raziel : „Te sustin in cresterea ta spirituala, pentru a deveni mult mai constient de puterea ta spirituala.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Raziel :

Exista mult mai multa sustinere spirituala in preajma ta decat realizezi. Sunt ingeri inaintea ta, in spatele tau si in lateralul tau pe toate partile. Aceste fiinte divine sunt aici sa te ghideze, sa te reasigure si sa te iubeasca. Simte binecuvantarea pe care aceste fiinte de lumina ce te inconjoara iti trimit, ca sa traiesti cu mai multa pace in inima si liber(a) de restrictiile din viata ta pe care ti le autoimpui si accepti. Esti sustinut de ingeri la fiecare pas din calatoria ta spirituala. Deschide-ti inima si accepta acest suport.

Taramul angelic te-a sustinut din prima clipa de cand ai venit aici pe Pamant si in toate deciziile pe care le-ai luat. Ai fost nesigur(a) pe anumite domenii ale vietii tale si ei vor sa te asigure ca totul este bine si ca esti ghidat(a). Ei iti ofera ajutor cu orice ingrijorare ai avea la acest moment si te incurajeaza sa devii constient ca sunt cu tine mereu, chiar si in vremurile provocatoare. Fii constient ca fiecare parte din viata ta este parte din calatoria ta spirituala si ca vei fi mereu calauzit.

Lucrul cu Arhanghelul Raziel :

Numele lui inseamna „Secretele lui Dumnezeu”. Aura lui Raziel are in ea toate culorile curcubeului, precum o prisma superba de lumina. Lucrul cu cristalele pure de quartz amplifica clarvederea si te ajuta sa te simti mai aproape de Raziel.

Arhanghelul Raziel vindeca blocajele spirituale si psihice si ajuta la interpretarea viselor si a amintirilor din vietile anterioare. Se spune ca Raziel sta atat de aproape de scaunul lui Dumnezeu, incat aude toate secretele universului, secrete pe care le-a mentionat in cartea „Cartea arhanghelului Raziel”. El ar fi dat aceasta carte lui Adam in momentul in care a fost alungat din Gradina Raiului, dar si lui Noe, in timp ce construia arca, precum si profetului Enoh, devenit Metatron.

Raziel te va ajuta sa intelegi ideile ezoterice spirituale si sa le aplici in mod practic. Cheama-l pe Raziel sa te asiste in munca ta de alchimie si sa iti transformi ideile in aur.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII. TAUR
MESAJ DIN REGATUL ANIMALELOR

Arhanghelul Azrael : „Te sustin in cresterea ta spirituala, pentru a deveni mult mai constient de puterea ta spirituala.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Azrael :

Taramul angelic iti trimite iubirea sa prin Arhanghelul Azrael si ingerii sai ce se manifesta prin animalele din viata ta. Fie ca ai un animal de companie aici sau care s-a mutat la Ceruri, binecuvantarea sa iubitoare te inconjoara la acest moment. Fa-ti timp sa te conectezi cu regatul animalelor si sa iti extragi inspiratie din el. Ingerii vor sa stii ca regatul animalelor are pentru tine mesaje de pace si de armonie.

Constiinta animalelor te inconjoara acum si iti trimite mesaje ce vin de la arhangheli si ingeri. Daca te-ai simtit inspirat sa ajuti regatul animalelor in orice mod, poate devenind vegetarian sau adoptand un animal, ingerii te incurajeaza sa continui calauzit de acest mesaj. Tu nu ai doar ingeri pazitori dar si spiritul unui animal ce este alaturi de tine mereu. Spune rugaciuni de multumire pentru suportul pe care il primesti din regatul animalelor si inchide ochii, cerand spiritului animalului sa ti se prezinte. Ai incredere in prima senzatie, intuitie sau viziune pe care o ai despre care e acest animal, apoi conecteaza-te la acesta in practicile tale spirituale.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2021. Ce nativi au noroc pe plan sentimental

Lucrul cu Arhanghelul Azrael :

Numele lui inseamna „Cel pe care Dumnezeu il ajuta”.

Arhanghelul Azrael ajuta sufletele celor decedati sa ajunga in Ceruri, ii vindeca pe cei coplesiti de durere si ii sprijina pe oamenii care ii mangaie pe cei neconsolati. El este vazut ca „ingerul mortii” si este asociat cu arhanghelul Rafael si Regele Solomon.

Se zice ca de cate ori clipeste arhanghelul Azrael, de atatea ori a mai murit cineva. Azrael tine socoteala tuturor celor care se nasc, al caror nume le sterge dupa ce au decedat.

Aura lui Azrael este o umbra frumoasa de culoarea cremei de vanilie, o nuanta foarte palida de galben. Azrael inconjoara cu energia sa persoanele indoiate, indurerate sau care se pregatesc sa treaca in lumea de dincolo. Cand Azrael este in preajma, ai putea vedea sclipiri de culoarea cojii de ou in camera. Cristalul calcit este calibrat pe energia lui Azrael, deci a purta permanent sau a tine in mana acest cristal aduce la randul sau multa alinare.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII. GEMENI
STRALUCESTE-TI LUMINA

Arhanghelul Uriel : „Impartaseste-ti lumina puternica si stralucitoare cu intreaga lume. Te ajut acum.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Uriel :

Esti binecuvantat sa primesti acest mesaj acum, pentru ca semnifica faptul ca ingerii simt ca lumea este acum pregatita sa iti vada darurile speciale si talentele pe care ei le numesc LUMINA TA. Te-ai ascuns de lume pentru prea mult timp si acum este momentul sa pasesti in puterea ta si sa impartasesti darurile pe care le ai cu cei din preajma ta. Esti ca un far calauzitor si cand tu intri intr-o incapere, multi oameni beneficiaza de energia ta pozitiva si de prezenta ta plina de inima.

Esti incurajat sa continui pe calea ta actuala spirituala si sa ajuti cat mai multi oameni poti. Este important sa ai grija mai intai de energia ta, dar daca poti fi in serviciul altora, ingerii te incurajeaza sa o faci. Curajosul Arhanghel Uriel sta inaintea ta acum si iti arata drumul de urmat. Oricum te simti sa servesti umanitatea, fa-o pentru ca esti inspirat divin. Mergi si straluceste !

Lucrul cu Arhanghelul Uriel :

Numele lui inseamna „Lumina lui Dumnezeu” si este ingerul aducator si vestitor de lumina. Aduce lumina, energia si armonia soarelui in viata noastra ca sa ne simtim intineriti si inspirati. Ne ajuta sa ne simtim echilibrati, sanatosi si focusati, ca sa avem o imagine clara a scopului divin spre care ne indreptam.

Uriel este Arhanghelul intelepciunii si al filosofiei, care ne lumineaza mintile cu intuitive si idei noi. Iti vei da seama ca ti-a raspuns rugaciunilor in momentul in care tocmai ai gasit o idee brilianta la o problema la care lucrai de ceva vreme.

Ca inger al luminii, Uriel este asociat cu serafimii iluminati, care sunt cei mai apropiati de Dumnezeu din cele noua cete ingeresti.

Uriel ajuta la iluminarea situatiilor incetosate neclare punand lumina pe calea ta. El de regula lumineaza cate un pas pe rand, ca sa nu poti sa discerni clar intregul dezodamant al actiunilor tale. Dar vei sti ce pas sa urmezi in continuare cu ajutorul lui Uriel.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.