MESAJE SFINTII CONSTANTIN SI ELENA 2017: Felicitari de ziua onomastică pentru SF. CONSTANTIN şi ELENA

Mesaje și urări de Sfinții Constantin și Elena. Dacă ai rude sau prieteni care poartă numele de Constantin sau Elena suprinde-i cu aceste mesaje şi felicitări simple şi frumoase, care le vor aminti cât de importanţi sunt pentru tine.

21 mai 2017, 05:41
MESAJE SFINTII CONSTANTIN SI ELENA 2017: Felicitari de ziua onomastică pentru SF. CONSTANTIN şi ELENA

Mesaje și urări de Sfinții Constantin și Elena. Pe cine serbăm:

– Pentru Sfântul Constantin: Constantin, Costea, Costache, Costin(a), Codin(a), Constanța, Constantiu, Costandin(a), Constantina, Dinu, Dina, Tinu, Tina, Costel(uș), Costelică, Costi(că), Costas, Tică, Ticu, Titi(șor), Titel(uș), Dinicu, Dinica, Tinuț, Tinel, Tanța, Tănțica, Tanti.

– Pentru Sfânta Elena: Elena, Elina, Eleni, Elenca, Ela, Eli, Eleonora, Helena, Helene, Helenca, Heleni, Helinca, Ilina, Ilinca, Ileana, Ilenuța, Ilenuș(a), Ilinuța, Leana, Lenuța, Lenuș(a), Leanca, Lena, Leni, Lina, Nora, Nuța, Nuți, Nuțica, Nuțișor.

Mesaje și urări de Sfinții Constantin și Elena

  • Cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri. Să fii iubită şi fericită în fiecare moment al vieţii tale. La mulţi ani!
  • De fiecare dată când te uiţi la aceste flori să ştii că cineva, departe, se gândeşte la tine. Aş vrea să fie mai multe moduri în care să-ţi spun cât însemni pentru mine. Îţi trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori!
  • Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulţi ani!
  • Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!
  • Cineva acolo sus te iubește… cineva aici jos tine tare mult la tine. La mulți ani!
  • Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine și însorite!
  • Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate multe realizari și tot ce vă doriți lângă cei dragi.
  • Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!
  • Cu ocazia zilei Sfințisorului tau, îți doresc o ora de liniste, o zi senină, o săptămână de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!
  • De ziua numelui tau, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ti le pui. La multi ani, Costică!
  • E o zi cand sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare usor. La Multi Ani!
  • Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, căci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!
  • Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine…dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!
  • Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!
  • Fie ca aceasta zi să-ți dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri și multa iubire! La mulți ani!
  • Fie ca din această zi sfânt, în drumul lin al vietii dvs., sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa va aduca fericire si bucurie. Va doresc multa sanatate, sa aveti sufletul curat si toate dorintele sa vi se implineasca. La multi ani!
  • Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La multi ani!
  • Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!
  • Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se implinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare ân viata și îți urez un sincer La Multi Ani!

Mesaje de Sf. Constantin și Elena. Urări, SMS-uri și Felicitări de Constantin și Elena. Cele mai frumoase mesaje și urări pentru soț, soție, iubit/ă, prieteni, mamă, tată, soră, frate, bunic/ă, soacră, colegi, de Sfinții Împărați Constantin și Elena.

O deosebită zi onomastică de Sfânta Elena îţi doresc şi tot ce e mai frumos în viaţă!

 

Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulţi ani!

Îţi doresc ca de ziua ta să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!

Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum şi nu ţi-a ieşit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar şi nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune. Este ziua ta şi numai a ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! La mulţi ani!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă. La mulţi ani!

Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

Sms-uri de Sf. Constantin și Elena

Sa ai parte de cat de multa fericire îţi poate cuprinde inima, de cat de multe zâmbete îţi poate dărui o zi si de toate binecuvântările pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani Constantin / Costică / Costel / Costin / Costi / Costinel / Costelus / Elena / Ileana / Leana / Lena / Nuti / Lenuta!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Îţi urez „La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, si fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniştea interioara.

La Mulţi Ani Constantine şi sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani!

Sa ne trăieşti, Elena / Lenuţa / Costică / Costel / Nuţi / Costi / Ileana, ani mulţi si buni.

Felicitări de Sf. Constantin și Elena