MESAJE, SMS-URI, FELICITĂRI şi URĂRI pentru Sf. Gheorghe. Spune „La Mulţi Ani” sărbătoriţilor

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. În fiecare an, pe 23 aprilie, creştinii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă. În această zi poţi trimite o urare de bine şi un gând frumos prietenilor, rudelor, colegilor, cunoştinţelor tale care poartă numele Sfântului Gheorghe.

23 apr. 2015, 05:56
MESAJE, SMS-URI, FELICITĂRI şi URĂRI pentru Sf. Gheorghe. Spune „La Mulţi Ani” sărbătoriţilor

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. URĂRI de “La mulţi ani” de Sfântul Gheorghe, FELICITĂRI şi SMS-uri de Sfântul Gheorghe 2015.

“Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfântul Gheorghe!

“Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi”

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

Iti urez „La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani.

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. La Mulţi Ani, Gheorghe, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

“Dragă Gheroghe, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer “LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

“Felicitări cu ocazia acestei zile, îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, George!”