Mesajele politicienilor de Paşte. Trimiteri la înţelepciune, iertare şi pace, dar la protocoalele cu SRI

Politicienii au transmis sâmbătă, pe Facebook, mesaje de Paşte în care le urează românilor ca această sărbătoare să le aducă sănătate, fericire, încredere şi linişte şi îi îndeamnă la înţelepciune şi iertare.

07 apr. 2018, 16:20
Mesajele politicienilor de Paşte. Trimiteri la înţelepciune, iertare şi pace, dar la protocoalele cu SRI

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook mai multe fotografii cu familia sa şi cu iepuraşi albi, însoţite de o urare. „Paşte fericit tuturor! Sfânta Înviere să vă aducă lumină în suflet şi împăcare. Pentru copii, iepuraşul să vină încărcat cu surprize plăcute!”, este mesajul Gabrielei Firea.

„Sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă sănătate, belşug şi fericire. Odată cu Lumina Sfântă, să intre în casa dumneavoastră înţelegerea, armonia, iubirea. Odată cu Învierea Domnului şi cu renaşterea naturii să renască în fiecare din dumneavoastră speranţa, încrederea, visurile. Paşte fericit!”, a transmis liderul PNL, Ludovic Orban.

Traian Băsescu a ales să transmită tradiţionala urare „Sărbători binecuvântate alături de cei dragi!”.

FELICITARI DE PASTE 2018. Alege să trimiţi cele mai frumoase FELICITARI DE PASTE

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un mesaj prin care urează Paşte binecuvântat: „Fie ca Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să vă aducă în suflet şi în casă încredere, lumină, iubire, linişte şi realizări!”.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, afirmă că sărbătoarea Învierii îi reconfirmă speranţa în renaştere şi în puterea credinţei, îi întăreşte încrederea în valorile umanităţii şi reprezintă lupta continuă şi încăpăţânarea de a nu ceda în faţa provocărilor vieţii: „Sper ca Sărbătoarea Paştelui de anul acesta să ne găsească sănătoşi, să ne aducă în suflet optimismul şi să scoată din noi toţi acea fărâmă de înţelepciune menită să ne unească „în cuget şi-n simţire”. Paşte fericit!”.

MESAJE DE PASTE 2018. Trimite celor dragi cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE

Fostul premier Dacian Cioloş, care a anunţat recent că a depus la tribunal actele pentru înfiinţarea partidului Mişcarea România Împreună (RO+), desprins din platforma civică România 100, spune că, de data aceasta, primăvara vine cu încredere. „Să aveţi Sărbători Luminate!”, este mesajul lui Cioloş.

Adrian Năstase spune, la rândul său, că „fiecare dintre noi are Golgota sa”, adăugând că pentru el sărbătoarea Paştelui reprezintă drumul de la suferinţă la reînviere, de la trădare la compasiune şi de la dezamăgire la speranţă. Năstase s-a întrebat ironic pe ce protocoale secrete s-a bazat statul din vremea lui Iisus, făcând aluzie la protocalele încheiate între SRI şi instituţiile din sistemul judiciar: „Fiecare dintre noi are Golgota sa. Fiecare dintre noi vrea să se bucure de o nouă primăvară, privind cu mai multă înţelepciune spre viitor. Vă doresc Sărbători luminoase de Sfintele Paşti! PS: Oare pe ce protocoale secrete s-o fi bazat „statul de drept” din vremea lui Iisus, a lui Iuda şi a lui Pilat?”.


loading...