Mesajul ASCUNS într-un desen apărut peste noapte într-un LAN de GRÂU a fost desluşit. Ce înseamnă 192? VIDEO

Un desen misterios, de mari dimensiuni, a apărut peste noapte într-un lan de grâu din oraşul american Salinas, din California. Imaginea a atras atenţia presei, existând mai multe teorii.

02 ian. 2014, 15:05
Mesajul ASCUNS într-un desen apărut peste noapte într-un LAN de GRÂU a fost desluşit. Ce înseamnă 192? VIDEO

Povestea misteriosă a început în momentul în care doi localnici spun că au văzut pe cer mai multe lumini de culoare verde ce pluteau deasupra unui câmp de grâu. După câteva minute acestea au dispărut, însă dimineaţa a fost descoperit în câmp un desen bizar, potrivit KSWB.com.

Citeşte şi Documentele secrete ale KGB-ului: Autopsia unui extraterestru prăbuşit cu un OZN în Rusia VIDEO

Ulterior, imagini cu câmpul din Salinas au fost surprinse din avion, iar teoriile cu privire la modul în care a apărut acest fenomen şi semnificaţia lui au început su umple internetul. Astfel, s-a ajuns la concluzia că cei care au creat imaginea nu sunt de pe pământ din cauza complexităţii acesteea, fiind în acelaşi timp vorba de un mesaj codat, scris în alfabetul orbilor, Braille. Semnele sunt compuse din puncte proeminente ce pot fi citite de cei care nu văd cu ajutorul degetelor.

Prima linie a mesajului pare să fie simbolul unui “L” întors, care anunță că urmează cifre, ulterior fiind prezentat numărul 192. Pe aceeași linie acest număr se repetă încă o dată, în timp ce linia din mijloc începe cu litera “B”, lucru pe care specialiştii l-au explicat ca fiind prescurtarea de la alfabetul Braille, urmată de același “L” întors și de numărul 192, după care urmează iar semnul care anunță un număr și cifra 1. Într-un final, a treia linie este identică cu prima.

Citeşte şi Descoperire neaşteptată: Este acesta craniul unui extraterestru?

Cu toate că nu se poate determina clar sensul mesajului, cercetătorii spun că numărul 192 are mai multe semnificaţii, printre care numărului omorului prin imprudență din SUA, numărul atomic al elementului chimic Iridiumului, o unitate de timp sau rata biților în informatică. În acelaşi timp, acest număr are şi o valoarea sprituală, fiind considerat numărul îndeplinirii destinului, având o legătură puternică cu Karma și legile universale.