Mesajul cu care Monica Gabor şi-a impresionat prietenii de pe Facebook

Aflată în America, Monica Gabor a ţinut să le ureze prietenilor ei din România, "Sărbători fericite" şi câteva gânduri bune.

27 dec. 2012, 15:58
Mesajul cu care Monica Gabor şi-a impresionat prietenii de pe Facebook

„Iartă, iubește, zâmbește, exprimă-te, relaxează-te, ajută un bătrân, acceptă un compliment, ascultă-ți prietenii, reia un proiect abandonat, fii înțelegător cu tine și cu alții, uită-te la un album cu fotografii, pictează un tablou, ascultă tăcerea, amintește-ți întotdeauna că nu ești singur, spune-le celor dragi cât de mult îi iubești, imaginează-ți că astăzi nu ai nici o grijă, joacă-te cu un copil, citește o carte bună, alege-ți o stea pe cer, fii copil încă o dată, dă-ți voie să mai și greșești, lasă-i pe alții să te ajute, renunță la ce nu-ți place, îndeplinește-ți promisiunile, privește atent o floare, cumpără-ți ceva ce îți dorești de mult, speră că ceea ce-ți dorești se va îndeplini, ajută-i pe alții, respiră profund, fă-ți un cadou, iubește și iartă! Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să fie pentru voi ca niște izvoare din care veți sorbi fericirea, sănătatea, iubirea și liniștea sufletească iar acestea să nu sece niciodată! Sărbători fericite, dragii mei! „, a scris fosta doamnă Columbeanu pe Facebook.

La rândul lor, fanii Monicăi Gabor, i-au urat „Sărbători fericite” şi au încurajat-o să fie puternică şi fericită.

Monica Gabor a fost căsătorită și are o fiică cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au divorţat în anul 2011, iar Monica s-a mutat în America unde trăieşte o poveste de dragoste cu afaceristul chinez, Mr. Pink.