Piedone, delir electoral: ”Sunt lupul atipic. Blând cu oamenii, fiară cu neoamenii. Sunt lupul singuratic! Nu mușc veterinarul”

Piedone și-a anunțat candidatura pentru fotoliul de primar al Capitalei, intenție pe care a întărit-o luni seară, după ce Nicușor Dan a publicat rezultatele unui sondaj comandat chiar de el, care îl situează pe primul primul loc în intenția de vot pe edilul sectorului 5.

12 mart. 2024, 11:58
Piedone, delir electoral: ”Sunt lupul atipic. Blând cu oamenii, fiară cu neoamenii. Sunt lupul singuratic! Nu mușc veterinarul”

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Municipiului București, din partea partidului pe care îl conduce, Partidul Umanist Social Liberal, fondat de Dan Voiculescu.

Piedone a publicat o caricatură care îl înfățișează în vârful unui podium cu patru locuri, sugerând că el ar câștiga alegerile la Primăria Municipiului București, alături de mesajul „Vă rog să vă ocupați locurile”.

Piedone

„Când te naști lup, rămâi lup! Indiferent de numărul vânătorilor care te hăituiesc și te țintesc să te doboare!

Sunt lupul atipic: blând cu oamenii, fiară cu… neoamenii!

Sunt lupul singuratic! Nu mușc veterinarul și nici pădurarul, dar… nici nu leg prietenii strâmbe cu drujbarii prin adâncul pădurii!

Sunt lupul bunic, biologic dator să-mi apăr haita și specia de toți inamicii pădurii!

Citește și: Mihai Chirica duce ”pomana electorală” la un nou nivel. Primarul Iașiului a dat ordin ca electoratul său să nu mai fie amendat de controlori până la alegeri

Atenție! Când neoamenii m-au închis și m-au trimis nevinovat la zoo vreme de un an și-o lună, oamenii m-au judecat, m-au absolvit de orice vină și m-au eliberat în haita mea divină!

Cum aș putea mușca vreodată omul?

Piedone, Lupul iubit de oameni”, arată mesajul primarului Sectorului 5.

Actualul primar al Sectorului 5 ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, conform datelor unui sondaj de opinie comandat și publicat luni de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Edilul Bucureștiului a spus, luni seara, la Digi24, că lupta la alegerile locale se va da între el și candidatul PSD, respectiv între candidatul dreptei și cel al social-democraților. Actualul primar general este de părere că Piedone se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

Citește și: Diana Șoșoacă apără ”traseismul”, dacă îi convine: ”Am un prieten vechi, primar PNL, mi-a zis că va candida independent sau din partea SOS România”