Mesajul CUTREMURĂTOR al unui bărbat după ce logodnica i-a murit într-un accident rutier

Logodnica i-a murit într-un accident rutier, iar el a ascris un mesaj pe Facebook care în scurt timp a devenit viral. 

21 feb. 2016, 08:35
Mesajul CUTREMURĂTOR al unui bărbat după ce logodnica i-a murit într-un accident rutier

„Te rog, CITEŞTE şi DĂ MAI DEPARTE! FĂ-O! Mă adresez tuturor când spun că trebuie să-ţi tratezi jumătatea ca fiind regi sau regine. Fă-o pentru mine! Pentru că eu nu mai pot s-o fac… În zorii zilei, în timp ce pregăteam surpriza de Ziua Îndrăgostiţilor pentru iubirea vieţii mele, am primit un telefon. Mi s-a spus că n-o voi mai vedea niciodată pe această fată minunată! NICIODATĂ! Fusese luată de lângă mine şi acum era alături de Dumnezeu. 

Nu mă aşteptam la asta… Urma să plecăm în Europa peste zece zile şi aveam de gând să-i cer mâna. Planificasem în cele mai mici detalii cum să ne trăim viaţa împreună… Acum, stau şi-mi petrec Ziua Îndrăgostiţilor singur. Jumătatea ei de pat este goală şi nu-mi doresc decât s-o mai pot strânge în braţe pe iubirea vieţii mele şi să-i spun că este în siguranţă cu mine… 

Preţuieşte dragostea pe care o ai în viaţa ta, ai grijă de ea şi bucură-te de ea! Fă-o pentru mine, te implor… Când am plecat, i-am sărutat buzele, dar nicio clipă nu m-am gândit că o făceam pentru ultima dată. 

Te iubesc, Darcy”, a scris bărbatul.