MESAJUL DE DINCOLO DE MOARTE al AUREI ION. Ce au gravat părinţii pe mormântul ei

Familia Aurei Ion, studenta la medicină care şi-a pierdut viaţa în luna ianuarie în urma unui accident aviatic, îşi alină dorul imens îngrijindu-se de locul de veci al fetei.

11 mai 2014, 13:55

Golul uriaş lăsat în urmă nu poate fi umplut cu nimic, însă membrii familei îi cinstesc memoria cu un monument funerar, făcut de curând în cimitirul Ghencea Militar 3, care a costat 30.000 de lei, şi care este acoperit cu citate care descriu cine a fost Aura Ion şi în ce a crezut ea, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Mesaj halucinant al surorii Aurei Ion! „Viaţa din tine s-a scurs încet…” Continuarea este sfâşietoare

„Spune întotdeauna ce simți și fă ceea ce gândești. Dacă aș ști că asta ar fi ultima oară când te voi vedea dormind, te-aș îmbrățișa foarte strâns si l-aș ruga pe Dumnezeu să fiu păzitorul sufletului tău. Dacă aș ști că asta ar fi ultima oară când te voi vedea ieșind pe ușă, ți-aș da o îmbrățișare, un sărut și te-aș chema înapoi să-ți dau mai multe. Dacă aș ști că asta ar fi ultima oară când voi auzi vocea ta, aș înregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o dată și încă o dată până la infinit. Dacă aș ști că acestea ar fi ultimele minute în care te-aș vedea, aș spune „te iubesc” și nu mi-aș asuma, în mod prostesc, gândul că deja știi. Gabriel García Márquez – Scrisoare”, este citatul mare de pe piatra funerară.

Citeşte şi Tatăl Aurei Ion, dezamăgit de anchetă: Nu ne interesează cine a fost la manşă, cele 6 ore sunt importante

Alături, familia a gravat un citat din însăşi Aura Ion: „Mereu sunt copleşită de durerea actuală. Eu cred, treaba nu e să o ignori, ci să o tratezi cum trebuie, adică să o înţelegi, să îi apreciezi intensitatea şi apoi să treci rapid prin ea şi să fii fericit. Aura Ion”.