Mesajul din LIFT care a făcut oamenii să meargă pe SCĂRI. Cele mai hilare scrieri din ASCENSOARE

În timp ce anumiţi oameni preferă să urle şi să înjure privind lucrurile care îi nemulţumesc, există şi poeţi necunoscuţi care reuşesc să îi mişte pe cei din jur doar cu mesajele anonime, dar inteligente şi amuzante, pe care le lasă în locuri vizibile. Acesta este şi cazul mesajelor din lifturi, care îi fac pe oameni să aleagă scările în locul ascensorului, mai ales dacă stau la etajele inferioare.

01 iul. 2013, 17:34

Unul dintre cele mai amuzante mesaje găsite în lifturi este cel care îi atenţionează pe oameni că sunt graşi dacă preferă să folosească ascensorul până la etajul doi, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cu liftul pe munte. Cel mai înalt ascensor din lume, situat în mijlocul naturii FOTO şi VIDEO

O persoană indignată din Marea Britanie a lăsat în lift un mesaj amuzant, care a făcut oamenii să utilizeze acest ajutor modern mai rar şi doar în caz de nevoie. Astfel, el a scris pe o foaie de hârtie nemulţumirea sa.

Te consider gras dacă iei liftul de la parter până la etajele 2 şi 3. Foloseşte scările, ai nevoie de ele! Asta dacă nu eşti bolnav, cari lucruri grele sau eşti într-un cărucior cu rotile„, a lăsat o persoană anonimă un mesaj în ascensor.

Din plictiseală sau pur şi simplu pentru a oferi un exemplu vecinilor, există mulţi oameni care duc o luptă împotriva celor adormiţi în nepăsare, având drept armă doar bunul simţ, o hârtie, un pix şi o imaginaţie fără margini.

Citeşte şi Senzaţii tari într-un lift fără podea

Un alt glumeţ a scris pe lift cuvintele „Maşina Timpului”, făcând oamenii să se amuze atunci când aşteaptă.