MESAJUL DISPERAT al părinţilor fetei DISPĂRUTE din Bucureşti

Dumitru Alexandra, elevă în clasa a VII-a la Şcoala nr. 190 din Capitală, a profitat de neatenţia părinţilor şi a fugit de acasă, lăsând un bilet de adio. Părinţii tinerei sunt disperaţi şi o imploră să se întoarcă acasă.

24 feb. 2014, 11:36
MESAJUL DISPERAT al părinţilor fetei DISPĂRUTE din Bucureşti

Ali vino acasă, indiferent ce s-a întâmplat, şi vom rezolva împreună toate problemele„, este mesajul disperat trimis de mama elevei dispărute.

Alexandra a plecat de acasă duminică în jurul orei 17.30 şi nu a mai revenit până în prezent. Ea le-a scris un bilet părinţilor în care le spune că nu vrea să fie căutată şi că a dispărut pentru că vrea să-şi vadă de viaţa ei.

„A spus că s-a săturat de toate, în primul rând de şcoală. Nu ştiu dacă a avut probleme la şcoală sau cu prietenii. Nu a avut niciodată probleme la şcoală. Este un copil care învaţă foarte bine. Îmi zice tot timpul că s-a săturat de şcoală, că nu mai are timp de nimic decât de lecţii. Noi lucrăm de dimineaţă până seara. În ultimul timp nu-i mai convine nimic din ce discutăm cu ea„, a declarat mama fetei la România TV.

Fata a fost văzută luni în localitatea Moeciu de nişte cunoscuţi care au anunţat imediat familia. Din păcate, nu au reuşit să o prindă, întrucât fata s-a speriat şi a fugit cu un autobuz.

Ne-au sunat prietenii de acolo şi fata a fugit din mâna doamnei. Poliţia de acolo o caută. Au sunat la autobuzul în care s-a urcat„, a povestit tatăl Alexandrei.

Acolo ninge şi ea este foarte subţire îmbrăcată. Sunt foarte speriată. Numai părinte să nu fii în aseamenea situaţii„, a continuat mama fetei.