MESAJUL DUR al unui medic din România: Nimeni, dintre cei care ne „conduc”, nu dă doi bani pe sănătatea voastră

Un medic dintr-o comună din judeţul Suceava a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur.

14 ian. 2016, 16:51

Medicul Florin Haidamac, din comuna Şerbăuţi, judeţul Suceava, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa sistemului medical din România.

M-am trezit dimineata cu un chef nebun de munca. Chiar eram determinat sa rezolv și ceva în plus. Normal, nu merg serverele CNAS.

Mulțumesc celor responsabili ca-mi amintesc faptul ca în tara asta mai bine te faci asistat decât sa muncești. La ce nervi mi-am făcut, în mod sigur ma dilesc și ajung pensionar pe caz de boala.

Citeşte şi CARDUL de SĂNĂTATE ar putea deveni OBLIGATORIU şi pentru URGENŢE. Ce pacienţi ar fi excepţia de la regulă

Mai aveți vreo îndoială ca tot ce va spun e adevărat? Nimeni, dar absolut nimeni, dintre cei care ne „conduc” nu da doi bani pe voi și sănătatea voastră.

Totul este o vrajeala pe multi bani publici. Bani pe care prostii ca mine și ca voi, care nu sunt asistati, ii plătesc pentru NIMIC.

Cel mai ‘fain’ e iarna. Când abia ajungi la cabinet. Pe ger, pe viscol, pe drumuri necurățate. Îți riști viata pe traseu ca sa ajungi la pacienți. Deschizi aplicația și Surpriza: Nu merge. Nu-ti vine sa-ti dai palme de bou ce ai fost? O sa ajungem sa va consultam prin skype. Ca mâine poimâine dau ăștia o lege ca actul medical se poate face și fără sa pui mana pe pacient„, a scris acesta.

Citeşte şi Sistemul cardului de sănătate s-a blocat din nou