Mesajul dureros al soției românului ucis de teroriștii Hamas, care a rămas singură cu patru copii: „Cât de mult am sperat la un altfel de final”

Încă un român, ostatic al teroriștilor Hamas, a fost ucis, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe.

14 dec. 2023, 11:15
Mesajul dureros al soției românului ucis de teroriștii Hamas, care a rămas singură cu patru copii: „Cât de mult am sperat la un altfel de final”

Tal Chaimi avea dublă cetățenie, israeliană şi română, și era ținut ostatic în Fâşia Gaza. Conform MAE, în prezent, alte două persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, se mai află ostatice în Fâşia Gaza.

Citește și Israelianul cu cetăţenie română Tal Chaimi, presupus ostatic al Hamas, a fost declarat mort în atacul din 7 octombrie

”În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, precizăm că autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza. Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis, joi dimineaţă, MAE.

Ela, soţia lui, a venit la sfârşitul lunii octombrie la Bucureşti cu speranţa că va primi ajutor şi că îl va putea strânge din nou în braţe pe tatăl copiilor ei. Sfârșitul a fost cumplit, însă.

Citește și Rusia ameninţă România: dacă avioane de luptă ale Ucrainei decolează de pe teritoriul ţării noastre, Kremlinul va considera că România participă la război şi va lua măsuri

Ela, mamă a trei copii și cu al patrulea pe drum, e îngenuncheată de durere după ce marea iubire a vieții ei a devenit doar o amintire. „Cât de mult am sperat la un altfel de final”, a spus ea după ce a primit vestea tragică.

Ea a povestit cum Tal şi-a apărat familia în momentul în care militanţii Hamas au intrat în curtea casei lor. Avea să fie ultima dată când îl vedea în viaţă.

„Ultima mea informaţie despre el este când a plecat din casă la ora 6:45. Apoi, l-am sunat la 8:30 şi, de atunci, nu am mai auzit nimic de el”, a spus ea.

Soția lui Tal spunea, în urmă cu puțin timp, că nu-și poate imagina viața fără el. „Tal şi cu mine suntem împreună de 22 de ani. Mai mult de jumătate din viaţa mea a fost alături de el. Şi nu-mi imaginez viaţa fără el. Mi-a dat tot ce aveam nevoie în viaţă, stabilitate, dragoste şi trei copii. Trăiesc un coşmar. Un adevărat coşmar. Nu mi-am imaginat niciodată aşa ceva, iar gândul că soţul meu nu se va întoarce m-a distrus”, a continuat ea.