Mesajul dureros transmis de Geanina chiar înainte de tragedie. La doar 30 de ani s-a stins într-un accident cumplit: „Doamne, fă-mă să înțeleg”

Geanina avea 30 de ani și toată viața înainte. Tânăra a sfârșit într-un accident tragic, în Sibiu, după ce mașina în care se afla a intrat puternic în două autobuze staționate. Impactul a fost mortal pentru brunetă. Medicii nu au mai putut face nimic să o salveze, în ciuda manevrelor de resuscitare.

01 sept. 2023, 21:24
Mesajul dureros transmis de Geanina chiar înainte de tragedie. La doar 30 de ani s-a stins într-un accident cumplit: „Doamne, fă-mă să înțeleg”
Mesajul dureros transmis de Geanina chiar înainte de tragedie. La doar 30 de ani s-a stins într-un accident cumplit: „Doamne, fă-mă să înțeleg”

Geanina a pierit joi seara într-un tragic accident petrecut pe Calea Dumbrăvii, în proximitatea Cimitirului Municipal din Sibiu. Femeia avea 30 de ani și se afla în spatele unui automobil BMW, condus de un tânăr de 23 de ani. Șoferul a intrat inițial în coliziune cu bordura din sensul giratoriu din fața cimitirului, apoi a lovit violent două autobuze staționate. Atât șoferul cât și o altă tânără de 25 de ani sunt în stare gravă și au fost transportați la spital. Din nefericire, eforturile medicilor de a salva viața Geaninei au fost zadarnice, aceasta trecând în neființă chiar la locul accidentului, în ciuda încercărilor de resuscitare.

Citește și: Geanina din Las Fierbinți, surprinsă de gestul soțului ei: „Al meu a avut emoții, cât e el de austriac”

Vestea morții ei a adus durere uriașă în rândul apropiaților. Familia și prietenii sunt devastați de durere și nu-și pot reveni după întreaga tragedie.

„Doamne Dumnezeule! De ceee ai luat-o de lângă noiiiiii Doamneee !!!! Era lumina ochilor noștri! Era Mătușa mea perfectă! Era iubirea noastră. Doamne, ai luat-o de lângă noi prea repede. Prea tânără. Te iubesc îngerul meuu păzitor te-am iubit și o să te iubesc toată viața mea niciodată nu am să te uittttt”, „Surioara mea nu te voi uita niciodată”, „Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun”, „Doamne nu pot să cred”, „Drum lin către cer, sora mea frumoasă, Geanina Maria”, „Cu mare regret și durere în suflet îți spun Dumnezeu să te odihnească în pace verișoara mea frumoasa”, „Nu se poate așa ceva. Doamne de ce?! Dumnezeu să te odihnească în pace…sunt șocat”, sunt doar câteva dintre mesajele dureroase care curg pe internet.

Cu puțin timp înainte să moară, Geanina a postat un mesaj tulburător: „Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune că ale mele”. Nimeni nu prevestea ce nenorocire avea să se întâmple 18 ore mai târziu.

Accidentul tragic în care Gianina și-a pierdut viața

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri”, spun polițiștii.

De asemenea, reprezentanții pompierilor transmit că echipajele au descarcerat două victime, un bărbat și o femeie.

„O femeie de 30 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de echipajele medicale în stop cardio-respirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și astfel medicul prezent la fața locului a declarat decesul acesteia.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a suferit fracturi la membrele superioare și un traumatism facial. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD, conștient.

O tânără de 19 ani, pasageră în autoturism a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Sibiu, conștientă cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism costal”, transmite Sg. maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU.

Citește și: Geanina din Las Fierbinţi, dezvăluiri surprinzătoare despre copii și divorț, la doar câteva luni de la nuntă: „Va rămâne ca într-o poveste”