Mesajul EMOŢIONANT al lui Sebastian Papaiani. Actorul şi-a petrecut ziua de naştere ÎN SPITAL

Sebastian Papaiani, 80 de ani, și-a petrecut ziua de naştere, 25 august, în spital, dar foarte mulți oameni i-au transmis mesaje de felicitare.

27 aug. 2016, 15:00
Mesajul EMOŢIONANT al lui Sebastian Papaiani. Actorul şi-a petrecut ziua de naştere ÎN SPITAL

Sebastian Papaiani a postat pe Facebook un mesaj din partea lui pentru toți cei care i-au făcut ziua mai frumoasă. 

„Vă mulțumesc și vă sunt recunoscător pentru cuvintele și gândurile frumoase primite în ultimele zile! E pentru prima dată când îmi petrec ziua de naștere într-un spital, dar, cu ajutorul acestui canal de comunicare, am avut impresia că am fost invitat la o petrecere surpriză unde, spre surprinderea mea, eu am ascultat tot timpul, iar voi ați vorbit tot timpul.Vă iubesc și sper ca Dumnezeu să-mi dea posibilitatea să vă revăd cât mai curând, fiindcă pentru mine, voi oamenii obișnuiți, ați fost și veți rămâne marea mea iubire! Vă îmbrățișez pe fiecare în parte, cu drag, Sebastian Papaiani”, este mesajul scris pe pagina de Facebook.

Sebastian Papaiani a suferit, pe 23 mai, un atac cerebral sever şi a fost internat imediat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucuresti, la secţia de Neurologie. În prezent, actorul se află într-o clinică de recuperare de lângă Bucureşti.