Mesajul emoționant al lui Volodimir Zelenski de ziua soției sale, Olena: ”Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut puternic”

Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, împlinește, luni, 6 februarie 2023, vârsta de 45 de ani. Cu această ocazie, soțul său, Volodimir Zelenski, a postat un mesaj extrem de emoționant pe Facebook.

06 feb. 2023, 13:37
Mesajul emoționant al lui Volodimir Zelenski de ziua soției sale, Olena: ”Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut puternic”
Mesajul emoționant al lui Volodimir Zelenski de ziua soției sale, Olena

Mesajul emoționant al lui Volodimir Zelenski de ziua soției sale, Olena. Volodimir Zelenski îi mulțumește soției sale pentru că întotdeauna i-a fost alături și că l-a făcut puternic.

Citește și Oleksii Reznikov, ministrul ucrainean al Apărării, ar putea fi înlocuit de Zelenski. Nume surpriză pentru noul şef al Armatei

Mesajul emoționant al lui Volodimir Zelenski de ziua soției sale, Olena

„Dragă ov, vreau să-ți mulțumesc. Pentru ceea ce ești. În viața mea. Pentru că sunt aici acum. Pentru credința ta în Ucraina și victorie. Pentru că m-ai făcut puternic. Pentru toți anii, orele, minutele… și încă o dată pentru acest an. Felul în care ai reprezentat Ucraina. Pentru copiii minunați, pentru OB si KV. Te felicit cu ocazia zilei de naștere”, a scris președintele ucrainean pe Facebook.

Olena Zelenska şi Volodimir Zelenski sunt căsătoriţi de aproape două decenii, dar războiul a pus „pe pauză” relaţia lor. Olena Zelenska a dezvăluit că nu-și vede soţul de-a lungul unor perioade lungi, iar copiii nu au mai vorbit cu el decât la telefon de când a început războiul. Familia Zelenski a refuzat să plece din Ucraina atunci când ruşii le-au invadat ţara. Relaţia lor, însă, a avut de suferit.

„Acest lucru nu este normal. Nu este o relație normală când copiii nu își pot vedea tatăl și pot vorbi cu el doar la telefon. Așa că relația noastră este în pauză, așa cum este pentru toți ucrainenii. Așteptăm să ne reîntâlnim, să fim din nou împreună, să petrecem seri împreună, să fim cu copiii”, a spus Olena Zelenska la CNN, potrivit Daily Mail.

Volodimir şi Olena nu s-au putut vedea deloc în primele două luni de război. Președintele a rămas în biroul său din Kiev înconjurat de adjuncții și consilierii săi de securitate, în timp ce soţia lui împreună cu cei doi copii – Oleksandra, 17 ani, și Kyrylo, 9 ani, au fost transportați într-o locație necunoscută.

Odată ce trupele lui Putin s-au retras din Kiev și luptele s-au mutat în Donbas, cuplul a reuşit să se reunească pentru o scurtă perioadă de timp. Încă nu se pot vedea în mod regulat, „dar cel puțin îl simt fizic lângă mine”, a spus Zelenska pentru CNN.

„Ne-am luat rămas bun unul de la celălalt chiar în prima zi. Și în următoarele două luni, am putut vorbi doar prin telefon. Sunt foarte mândră de faptul că lumea a descoperit adevărata faţă a soțului meu„, a spus Zelenska.

Olena Zelenska a adăugat că, deși i-a fost mai ușor să-i explice fiicei ei de 17 ani ce se întâmplă în țară, fiul ei de nouă ani a întrebat unde este tatăl său.

„Cred că copiii și-au dat seama în mod clar de totul din primul moment. Fiul meu a încercat să se păstreze suficient de curajos. A tot întrebat de tata, despre ce face. El este un politolog în creștere, știe totul, ne dă sfaturi militare, și tatălui lui la fel… Ce tancuri, avioane, elicoptere trebuie să cumpărăm, ce ne lipseşte. Ce țări ne ajută rău, ce țări ne ajută bine. Este un expert militar, poți vorbi cu el despre asta luni de zile”, a spus ea.

Citește și Zelenski, avertisment pentru Putin: „Băieţii noştri au început deja să se antreneze pe tancurile Challenger”