Mesajul emoţionant al prietenilor Aurei Ion, la şase luni de la moartea ei

Aura Ion şi-a pierdut viaţa în tragicul accident din munţii Apuseni, în care a murit şi Adrian Iovan.

24 iul. 2014, 07:56

Au trecut de atunci peste şase luni, dar prietenii studentei la Medicină nu au uitat-o nici acum. Ei i-au transmis un mesaj emoţionant, prin intermediul paginii de Facebook făcute în memoria Aurei. 

„Îngeraşule, fii fericită acolo unde eşti, într-o lume mai bună şi fără păcat. Să-ţi fie somnul lin, iubita noastră”, au fost cuvintele scrise de cei care au cunoscut-o pe Aura, iar lângă, prietenii tinerei au postat o imagine cu Aura când era mică, scrie Click.ro.

La 20 ianuarie, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbuşit într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine. În accident au mai fost răniţi copilotul şi patru medici.

Romaniţa Iovan a organizat săptămâna, la Horea, parastasul de şase lui al pilotului Adrian Iovan. Slujba a avut loc pe Vârful Petreasa din Munţii Apuseni, a fost oficiată de un sobor de preoţi şi au participat peste 100 de persoane.

Printre cei prezenţi s-au numărat localnicii, salvatorii care au participat la căutarea victimelor, rudele şi prietenii lui Adrian Iovan şi ai studentei Aura Ion.