Mesajul emoţionant primit de Bebeto chiar la petrecere. Băiatul nu a fost prezent: „Mi-aş fi dorit să fii alături de noi”

Mesajul emoţionant primit de Bebeto chiar la petrecere. Băiatul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf nu a fost prezent la botezul frăţiorului său mai mic, Liam, însă fratele lui, Luca, a fost cu gândul la el.

26 sept. 2022, 14:25
Mesajul emoţionant primit de Bebeto chiar la petrecere. Băiatul nu a fost prezent: „Mi-aş fi dorit să fii alături de noi”
Mesajul emoţionant primit de Bebeto chiar la petrecere

Mesajul emoţionant primit de Bebeto chiar la petrecere. Băiatul nu a ajuns la botezul micuţului Liam, din cauza scandalului uriaş dintre părinţii săi. Potrivit declaraţiilor Anamariei Prodan, copilul a fost chiar speriat de imaginile care au fost făcute publice şi nu îşi poate reveni din şoc.

Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a batut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima casnicie se repeta în cazul copilului din a doua casnicie”, a declarat Anamaria Prodan la realitatea.net.

Citeşte şi: Imagini incredibile cu Anamaria Prodan ieşind de la INML. Are mâna şi piciorul în ghips după bătaia în stradă cu Reghecampf

Mesajul emoţionant primit de Bebeto chiar la petrecere

Luca, băiatului antrenorului mai mare, l-a tăguit într-o postare pe reţelele de socializare pe Bebeto, în care îi transmite că îi este dor de el şi îi pare rău de faptul că nu se află la botezul frăţiorului lor. „Îmi e dor de tine, Bebe, şi mi-aş fi dorit să fii alături de noi. De-abia aştept să îţi vezi micul frăţior”, a fost mesajul pe car Luca i l-a scris lui Bebe, la care a asociat o poză cu Reghe, Corina Caciuc şi Liam, din timpul botezului.

La petrecere și-au făcut apariția și șefii clubului Neftchi Baku, la care Laurențiu Reghecampf antrenează în acest moment. Președintele azerilor, Kamran Guliyev, dar și team-managerul echipei, Zaur Azizov, au acceptat invitația tehnicianului de 47 de ani și au călătorit până în România pentru fericitul eveniment.

Relația dintre cei trei este una extraordinară, aceștia avându-se ca și frații, potrivit imaginilor postate de Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram.