Mesajul impresionant al unui bărbat cu comorbidități, care a scăpat de coronavirus pentru că a fost vaccinat: „Dacă nu eram vaccinat, acum eram oale și ulcele”

Puiu Mușat este un bărbat cu multiple comorbidități, care, recent, a trecut prin experiența COVID-ului. Acesta şi-a povestit experienţa cu boala pe reţelele sociale, exprimându-şi convingerea că a reuşit să învingă moartea datorită faptului că era vaccinat.

27 sept. 2021, 08:47
Mesajul impresionant al unui bărbat cu comorbidități, care a scăpat de coronavirus pentru că a fost vaccinat: „Dacă nu eram vaccinat, acum eram oale și ulcele”

Puiu Muşat este supraponderal, are hipertiroidie, hipertensiune arterială şi alte câteva boli. Recent, s-a infectat şi cu coronavirus, dar faptul că se vaccinase anterior l-a ajutat să resimtă să-şi revină repede.

Sunt o persoană cu comorbidități, obezitate morbidă, hipercorticism reactiv, hipotiroidie, HTA, chist hidatic hepatic operat și am fost vaccinat cu schemă completă. Vă spun cu mâna pe inimă: datorită faptului că am fost vaccinat, astăzi pot să vă scriu aceste rânduri”, a povestit bărbatul pe pagina de Facebook RoVaccinare

Citeste si Dr Mihai Craiu, un nou apel la vaccinare: „Copiii sunt expuși riscului de boală severă de către adulții nevaccinati. Este acceptabil un număr de decese pediatrice? Eu cred că nu”

Bărbat cu comorbidităţi, infectat cu coronavirus: „Dacă mesajul meu poate salva măcar o viață, cu mare drag”

Acesta spune că a simțit virusul ca pe o simplă răceală, de care a scăpat rapid.

Am avut câteva simptome ușoare, am fost testat pozitiv, iar după zece zile de răceală ușoară am refăcut testul și am ieșit negativ. Vă rog din suflet pe toți cei care nu credeți în vaccin sau nu aveți curajul. Dacă vreți ca voi și cei de lângă voi să trăiască, vaccinați-vă! Dacă nu eram vaccinat, acum eram oale și ulcele. Dacă mesajul meu poate salva măcar o viață, cu mare drag”, a transmis Puiu pe Facebook.

Citeste si Avertismentul lui Fauci: Tulpina Delta s-ar putea transforma într-un „monstru”

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 6.333 de cazuri de infectare cu coronavirus. Dintre acestea, 164 sunt reinfectări, după o perioadă mai mare de 180 de zile de la prima infectare.


loading...