Mesajul inedit al unui administrator de bloc pentru locatarul care a înfundat ghena cu o tigaie

Administratorul unui bloc din Capitala a gasit o metoda inedita de a-i invata pe locatari sa nu mai arunce obiecte mari la ghena. Acesta a pus un anunt in scara blocului, care mai degraba i-a facut pe vecinii sai sa rada in hohote decat sa-i sperie.

26 aug. 2014, 06:40
Mesajul inedit al unui administrator de bloc pentru locatarul care a înfundat ghena cu o tigaie

Administratorul blocului din Bucuresti s-a infuriat la culme cand a depistat cauza pentru care ghena a stat infundata un weekend intreg. Unul dintre locatarii de pe scara a aruncat pe tobogan o tigaie, potrivit cancan.ro.

Deranjat peste masura de ignoranta vecinilor sai, barbatul s-a gandit sa puna un anunt in scara blocului, atasat chiar pe tigaia cu pricina. Astfel, toata lumea va vedea dovada clara ca nu cearta pe nimeni degeaba si, in plus, poate asa va reusi sa fie cat mai convingator.

Atentie, din cauza acestei tigai, toboganul a fost infundat sambata si duminica. Cred ca ati simtit mirosul! Va rugam, nu mai aruncati obiecte mari pe tobogan! Puneti-le in camera toboganului! Le aduna femeia de serviciu! Comitetul executiv„, a fost mesajul administratorului.

Citeşte şi: SCANDALOS. O adolescentă de 16 ani a născut pe ascuns şi a aruncat bebeluşul la GUNOI