Mesajul Îngerilor pentru luna OCTOMBRIE 2017. Ghidare cu ajutorul cardurilor oracol

Ghidare intuitiva pentru luna OCTOMBRIE 2017 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi: Mesaje de la ingerii tai – Doreen Virtue, Angel Tarot Cards – Radleigh Valentine, si Magical Times – Jody Bergsma. 

04 oct. 2017, 03:16
Mesajul Îngerilor pentru luna OCTOMBRIE 2017. Ghidare cu ajutorul cardurilor oracol

Atmosfera generala

In luna octombrie ne suflecam mainile si ne asumam angajamentele. Facem multe dintre lucrurile pe care ni le-am propus, se aseaza multe in viata noastra, sa fim atenti la sincronicitati pentru ca ne vor da raspunsuri clare legat de ce avem de facut si ne vor aduce oameni in cale care sa ne ajute. Vom simti ca si cum suntem tinuti de mana si parca totul vine cu o usurinta (asta daca ca am lucrat cu noi lunile anterioare) incat vom avea tendinta sa spunem: „aaa… e prea frumos sa fie adevarat”, si atunci vom putea sa incepem sa ne autosabotam. Daca, sa zicem, incepem o afacere si nu credem ca o sa iasa bani decat dupa cativa ani, atunci asa o sa fie. Asadar, sa fim atenti la gandurile pe care le avem, sa ne protejam de gandurile negative, sa nu spunem in gura mare la toata lumea de planurile noastre, sa fim atenti cu ce oameni ne inconjuram, etc. Nu uitati sa va rugati si la Arhanghelul Mihail sa va dea curaj, sa va protejeze pentru a merge inainte cu incredere si credinta. 

In aceasta luna avem de trecut peste dorinta de a face lucrurile repede, „fuserite” sau doar pentru ca „trebuie” sau „cineva din exterior” ne preseaza. O sa avem senzatia ca tot ceea ce facem este privit sub lupa, daca facem bine recompensa este imediata, daca o sa facem de genul „lasa-ma sa te las” mustrarile vor fi pe masura. Cei care nu sunt la locul de munca potrivit sau care fac cu „lehamite” ceea ce au de rezolvat vor simti o presiune imensa si vor trebui sa se decida ce fac pe mai departe. Toamna se lasa cu multe schimbari profesionale, iar octombrie ne scutura bine, precum frunzele cad toamna. In schimb daca esti la locul potrivit, ai urmat calauzirea divina si esti acolo unde Dumnezeu vrea sa fii, vei simti usurinta, bucurie, multe sincronicitati si o inima plina de iubire si compasiune. Cei din urma vor avea datoria sa ii ajute pe cei dintai, sa ajungem fiecare, mana de la mana, sa ne punem in valoare darurile primite de la Dumnezeu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.