Mesajul lui KLAUS IOHANNIS după alegerea Alinei Gorghiu la şefia PNL

Fostul lider al PNL, Klaus Iohannis, a confirmat, joi, după şedinţa Biroului Politic, că Alina Gorghiu a fost aleasă președinte al vechiului PNL, copreședinte al noului PNL, și a arătat că modul în care a acționat BPN confirmă dorința formațiunii de a se reforma.

18 dec. 2014, 12:16
Mesajul lui KLAUS IOHANNIS după alegerea Alinei Gorghiu la şefia PNL

„În cadrul acestui Birou Politic a fost ales noul președinte al vechiului PNL, copreședintele noului PNL, în persoana doamnei Alina Gorghiu”, a spus Iohannis.

El a felicitat-o pe Alina Gorghiu pentru câștigarea șefiei partidului.

„Felul în care BPN a acționat, a votat îmi confirmă dorința PNL de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arată cum trebuie să se facă politică în România pentru a fi mai aproape de oameni, pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor oamenilor care ne votează și ne pun în aceste poziții publice„, a adăugat Iohannis.

CITEŞTE ŞI ALINA GORGHIU este noul preşedinte al PNL

ALINA GORGHIU îi va lua locul Klaus Iohannis la şefia PNL, aceasta fiind votată, în şedinţa Biroului Politic Naţional, preşedinte al partidului. Gorghiu l-a învins, la vot, pe deputatul Ludovic Orban şi va fi, alături de Vasile Blaga, co-preşedinte al marelui PNL până la Congresul din 2017.

Alina Gorghiu a obţinut 48 de voturi, în timp ce Ludovic Orban doar 27 de voturi. Susţinută de Klaus Iohannis, Gorghiu a fost sprijinită şi de seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus.