MESAJUL lui Klaus Iohannis înaintea participării la „Marşul solidarităţii” de la Paris

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, sâmbătă, înaintea participării la „Marșul solidarității" organizat la Paris în memoria victimelor recentelor atentate din capitala Franței, a anunţat Administraţia Prezidenţială. 

10 ian. 2015, 12:32
MESAJUL lui Klaus Iohannis înaintea participării la „Marşul solidarităţii” de la Paris

„Așa cum am anunțat, voi participa la marşul de solidaritate organizat duminică la Paris după atacul care a vizat revista «Charlie Hebdo». Invitația a fost lansată de președintele francez François Hollande.

În fața atacurilor barbare care au avut loc în Franța, Europa și întreaga lume liberă își arată unitatea și solidaritatea. Gândurile și inimile noastre au fost alături de cetățenii francezi de la începutul acestor atacuri. Prezența alături de ceilalți șefi de stat și de guvern la Paris va da un semnal ferm al dorinței de implicare a României în lupta împotriva terorismului și a extremismului de orice fel.

Prin participarea la acest marș împotriva urii și a violenței condamnăm nu doar atacurile asupra redacției săptămânalului «Charlie Hebdo», ci și antisemitismul care a condus ieri la alte crime într-un magazin evreiesc din Paris.”, este mesajul transmis de Klaus Iohannis.

VICTOR PONTA explică de ce nu merge duminică la Paris

Premierul Victor Ponta a scris, sâmbătă, pe pagina sa Facebook, că nu va participa, duminică, la Marşul Solidarităţii de la Paris întrucât „prea mulți reprezentanți ar fi fost un pic nefiresc”.

Președintele României,  Klaus Iohannis, va participa duminică, 11 ianuarie a.c., la „Marșul solidarității” organizat la Paris în memoria victimelor recentelor atentate din capitala Franței.

KLAUS IOHANNIS merge la Paris. Şeful statului va participa la „Marşul solidarităţii”