Mesajul lui Ronaldo după golul fabulos cu Juventus. Starul Realului a fost ironizat de Ibrahimovic

Cristiano Ronaldo a reușit "dubla" pentru Real Madrid, în manșa tur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League, pe terenul lui Juventus Torino, cu o execuție fantastică.

04 apr. 2018, 08:56
Mesajul lui Ronaldo după golul fabulos cu Juventus. Starul Realului a fost ironizat de Ibrahimovic

Portughezul a deschis scorul încă din minutul 3, iar în minutul 64 de reușit o „foarfecă” de zile mari, la care Gianluigi Buffon n-a avut nicio șansă.

La scurt timp după terminarea partidei, Cristiano Ronaldo a lăsat un mesaj sugestiv pe contul personal de Instagram. „Munca grea aduce şi recompense„, a scris starul lui Real Madrid în dreptul unor fotografii care au importalizat cel de-al doilea gol din partida cu Juventus Torino.

Citeşte şi Zidane despre golul lui Ronaldo: Este unul dintre cele mai frumoase din istorie, dar al meu e mai frumos VIDEO

Ulterior, Cristiano Ronaldo a mai publicat încă o fotografie, în care sărbătorește un gol cu coechipierii săi. „Hai echipa!„, a scris atacantul în dreptul imaginii.

Şi, deşi Cristiano Ronaldo a marcat poate cel mai frumos gol din istoria UEFA Champions League, Zlatan Ibrahimovic nu a fost chiar impresionat. Suedezul s-a amuzat pe seama execuției spectaculoase cu o replică ironică. „A fost un gol drăguț. Poate că data viitoare va încerca execuția asta de la 40 de metri„, a comentat Zlatan, cu referire la golul de la 40 de metri marcat sâmbătă, la debutul pentru LA Galaxy.

 

Hard work pays off!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) onApr 3, 2018 at 4:23pm PDT