Mesajul lui Victor Ponta dupa atacul Gabrielei Firea: „Nu ne vom alia cu PSD la alegerile parlamentare”

Victor Ponta a reacţionat imediat după ce Gabriela Firea l-a acuzat că este artizanul distrugerii alianţei şi că acesta, de fapt, îşi doreşte să devină preşedintele României, iar ea îl incomodează foarte mult.

29 sept. 2020, 13:46
Mesajul lui Victor Ponta dupa atacul Gabrielei Firea: „Nu ne vom alia cu PSD la alegerile parlamentare”

„Mie îmi pare rău că stânga a pierdut Primăria Capitalei, dupa 12 ani. Sorin Oprescu a fost un primar bun şi cred că nu pierdea dacă îl lăsau să candideze, Firea a pierdut. Oamenii puternici îşi asumă greşelile şi învaţă din ele, oamenii cu obsesii dau vina pe alţii. Firea a luptat cu Robert Negoiţă, dar el a câştigat. Şi înteleg că ea se luptă cu mine în 2024, mai bine câştiga în 2020”, a spus Victor Ponta.

Citeşte şi Ponta: Când vrei sa guvernezi Bucureştiul cu Mitică de la Ligă, nu cred ca trebuie să cauţi prea departe vinovati pentru înfrângere!

S-a gândit la altceva. Dacă în loc să se gândească cu cine luptă în 2024 la prezidenţiale se gândea la trafic, la poluare, la problemele Bucureştiului, ar fi câştigat. Vreau să confirm 100% ce a spus Tăriceanu. Şi PRO România şi ALDE au vrut alianţă în Bucureşti, refuzul a venit de la PSD. Sunt declaraţii publice şi discuţia e inutila. Nu negociez cu PSD mergem singuri la parlamentare„, a afirmat categoric liderul PRO România. „Cred că Firea are disputa cu Robert Negoiţă dar Robert a fost ales, ea a pierdut, restul e poveste”, a mai spus Ponta.

Acesta a continuat atacurile la adresa PSD: „În genereal, din PSD, mie lucrurile rele mi s-au întâmplat de la cei apropiaţi şi care îmi declarau iubire la TV. Asta e, în politică e ca şi în viaţă. Cei care se uita la noi au în minte pe cineva care le-a fost apropiat şi de acolo le-a venit răul. Eu sunt PRO România, nu PSD, şi dacă stânga a pierdut dupa 12 ani trebuie să vadă că Firea şi PSD au greşit. ALDE şi PRO România au vrut alianţă însă aroganţa şi excesul de încredere al PSD a stricat”.