Mesajul Peluzei Nord după victoria Stelei cu Sparta Praga. Anunţul făcut de ultraşi

Steaua a fost susţinută din tribune de 37.000 de fani la returul cu Sparta Praga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar ultraşii de la Peluza Nord au făcut un apel la suporterii care au părăsit echipa în urmă cu un an şi nouă luni, după scandalul cu sigla.

04 aug. 2016, 17:08
Mesajul Peluzei Nord după victoria Stelei cu Sparta Praga. Anunţul făcut de ultraşi

„Moment de hater:

Ne uitam in jur, Farul echipa a suporterilor, Timisoara deja departe, Petrolul s-a unit si si-a facut echipa in liga 4 (suporterii), Argesul, Otelul, etc…. Au trecut prin probleme, s-au unit si au facut ceva pentru pentru pasiunea lor.

Marea galerie a Stelei, cei mai multi suporteri, cei mai tari, cei mai ultrasi, cei mai huligani, cei mai si cei mai unde se afla la ora actuala, la un an si 9 luni de la scandalul cu sigla?

Citeşte şi ADVERSARI STEAUA LIGA CAMPIONILOR: Misiune imposibilă în play-off-ul Champions League

Cand o sa terminam cu ura, cu ala e de la nord, ala e de la sud, noi suntem cei mai, ala e manjit, cine e Jean, de ce sa fac eu ca aia?

Cand o sa incercam sa ne unim, cand o sa luptam pentru echipa noastra, pentru culori, pentru pasiunea care ne-a unit? De ce asteptam? Ce asteptam? Sa moara ala, sa ne faca echipa ala, sa plece aia, sa falimenteze ailalti, sa se schimbe ce?

Chiar nu putem sa ne trezim?„, au postat ultraşii de la Peluza Nord pe pagina de Facebook.