MESAJUL preşedintelui KLAUS IOHANNIS transmis românilor de Anul Nou VIDEO

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis miercuri un mesaj cu prilejul Anului Nou. Şeful statului a postat pe contul personal de Facebook şi un clip în care le face urări românilor. 

31 dec. 2014, 10:14

Preşedintele Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, mesajul de Anul Nou, în care a afirmat că ar vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalităţii pe care cu toţii ne-o dorim şi ca de acum înainte să nu fie nevoie de zile speciale pentru încredere şi speranţă

Mesajul transmis de Klaus Iohannis: 

„Dragi români din țară și din străinătate,

Încheiem un an care ne-a adus provocări și schimbări. Începem un an nou în care va trebui să construim temeinic, pentru ca speranța să devină realitate. Și o vom face împreună.

De sărbători suntem mai buni unii cu alții. Avem mai mult timp pentru cei care trec prin greutăți. Avem și mai multă încredere și speranță în viitor. Lăsăm la o parte ce ne desparte și păstrăm ceea ce ne unește.

Gândul meu se îndreaptă azi către voi toți, concetățenii mei de pretutindeni.
Către cei mai tineri, care își doresc un viitor mai bun în țara noastră.
Către cei care, prin munca și inițiativa lor, duc România înainte.
Către părinții și bunicii noștri, care ne-au croit un drum în viață.
Gândul meu se îndreaptă azi către cei care slujesc sub drapelul României și al aliaților noștri și ne fac cinste.

CITEŞTE ŞI REVELION 2015. Unde petrec politicienii noaptea din ani. Elena Udrea este în MALDIVE

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va petrece noaptea de Revelion la reşedinţa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, aflată în Mărginimea Sibiului, la Cisnădioara, la petrecere fiind invitate alte câteva cupluri.


loading...