MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ARHANGHELI pentru ZODII, 11-17 martie 2019. Primeşti un mesaj SPECIAL care te AJUTĂ!

Primeste-ti mesajul, in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 11-17 MARTIE 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita mai usor. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

10 mart. 2019, 08:38
MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ARHANGHELI pentru ZODII, 11-17 martie 2019. Primeşti un mesaj SPECIAL care te AJUTĂ!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.

Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama ! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC

INGRIJESTE UN COPIL

Arhanghelul Gabriel: „Pe masura ce ingrijesti afectiv un copil, in acelasi timp iti ingrijesti propriul copil interior. Ambele aspecte sunt importante pentru tine acum. Materneaza acesti copii din exteriorul si din interiorul tau. Sunt aici cu energie feminina ca sa te ajut. „

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Gabriel:

„Un motiv pentru care este important sa ajuti, iubesti, ingrijesti copiii este pentru ca iti ajuti si propriul copil interior in acest proces si ii dai, prin acesti copii exteriori, ceea ce are nevoie copilul din tine si nu a primit atunci. Tu de fapt spui si predai altora ceea ce tu ai de invatat, deci fii foarte atent la mesajele particulare pe care le dai copiilor si parintilor lor. Sa stii ca acele mesaje sunt si pentru tine in egala masura. Fa-ti timp sa te joci, sa razi, sa te prostesti fara griji. Hraneste-ti copilul interior cu cat de multa iubire si atentie este posibil.”

Lucrul cu Arhanghelul Gabriel:

Numele lui inseamna „Puterea lui Dumnezeu” si este Mesagerul lui Dumnezeu.

Arhanghelul Gabriel este intruchipat ca femeie in unele carti de specialitate, in timp ce in altele are infatisare masculina. Alaturi de Mihail, numele lui Gabriel este mentionat in Vechiul Testament. El este considerat un arhanghel puternic, care ii ajuta pe mesageri (scriitori, profesori si ziaristi). Arhanghelul Gabriel a dus mesajul Elisabetei si Fecioarei Maria ca vor naste pe Ioan Botezatorul, respectiv pe Iisus. De aceea, ii poti cere ajutorul arhanghelului Gabriel daca vrei sa concepi sau sa adopti un copil.

Ii mai poti cere ajutorul Arhanghelului Gabriel pentru deschiderea celui de-ai treilea ochi si pasirea pe calea spiritualitatii, pentru intelegerea mesajelor aparute in vise si viziuni. Arhanghelul Gabriel ii ajuta pe cei implicati in arta si comunicare, pe cei care vor sa-si gaseasca drumul in viata.

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR

COPII INDIGO SI DE CRISTAL

Arhanghelul Metatron: „Tu ai o legatura speciala cu copiii. In particular, poti ajuta copii care sunt sensibili.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Metatron:

„Misiunea vietii tale implica si sa ajuti si sa inveti copiii. Esti aici sa calauzesti copii sa isi retina si amplifice darurile spirituale. Educa adultii cu privire la moduri cat mai naturale si libere de chimicale de a hrani si creste acesti copii speciali de indigo si de cristal care au fost trimisi pe lume in ultimii ani. Copiii foarte mici de cristal si cei mai maturi indigo sunt foarte importanti pentru viitorul acestei planete. Ii poti ajuta sa aiba un viitor luminos iar eu te voi calauzi.”

Lucrul cu Arhanghelul Metatron:

Daca te simti inspirat sa ajuti copiii (pe al tau, ai tai sau copii la modul general) cere-i lui Metatron o misiune care sa reflecte interesele si talentele tale naturale pe aceasta directie. Metatron lucreaza indeaproape cu copiii sensibili si care au abilitati extrasenzoriale si energetice deosebite iar el iubeste sa ajute adultii care vor sa ajute acesti copii. Daca ai nevoie de mai mult timp, bani, idei, contacte sau alt suport pentru aceasta misiune, cheama-l pe Metatron. El te va ajuta si ca sa ai nevoile implinite pentru ca focusul tau sa fie cat mai mult spre acesti copii mult iubiti de cristal si indigo.

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI

ORDINE DIVINA

Arhanghelul Raguel: „Totul este exact asa cum trebuie sa fie acum. Priveste dincolo de iluzie si vezi ordinea perfecta care sta la baza.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Raguel:

„Se coace chiar acum o situatie de castig care sa fie corecta pentru toata lumea implicata. Asta inseamna sa ai incredere totala ca divinitatea lucreaza in culise pentru a furniza ceea ce este cel mai bine pentru toti. Cere-mi sa iti intaresc credinta daca aceasta se subrezeste. Foloseste afirmatii pozitive si rugaciuni pentru a-ti mentine starea de spirit ridicata. Mai presus de toate, asigura-te ca toate conversatiile despre aceasta situatie implica cuvinte pozitive si optimiste. Esti atat de puternic incat gandurile tale pozitive pot creste viteza rezolutiei.”

Lucrul cu Arhanghelul Raguel:

Raguel are o energie frumoasa bleu pal, precum cerul senin intr-o dimineata perfecta de primavara. El este arhanghelul care ghideaza oamenii sa actioneze in moduri corecte si juste si ne da si incredere in bunatatea esentiala a umanitatii. A purta un cristal aquamarin te va alinia cu energia inteleapta si blanda a lui Raguel.

Numele lui Rafael este „Cel pe care Dumnezeu il vindeca” si este cunoscut ca fiind ingerul vindecarii responsabil de vindecarea fizica a tuturor fiintelor vii. Deseori Rafael ne da ghidare divina (intuitie, ganduri, idei, vise) despre cum sa ne mentinem trupul sanatos. Cand il chemi pe Rafael pentru o vindecare, fii atent la impresiile interioare si urmeaza ghidarea ce te indeamna la actiune.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.