MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ARHANGHELI pentru ZODII, 18-24 februarie 2019. Vezi ce se transmite pentru zodia ta!

Primeste-ti mesajul, in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 18-24 FEBRUARIE 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita mai usor. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

16 feb. 2019, 07:09
MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ARHANGHELI pentru ZODII, 18-24 februarie 2019. Vezi ce se transmite pentru zodia ta!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. 

Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama ! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga. 

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC

AI RABDARE

Arhanghelul Jofiel: „Visele tale infloresc mult mai rapid decat realizezi. Totusi, ele au nevoie sa fie hranite si au nevoie de rabdare.” 

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Jofiel :

Este nevoie de timp pentru ca o samanta plantata sa strapunga pamantul si sa devina la maturitate o planta care face flori. Cu toate acestea, fiecare moment din ciclul de viata al unei plante poate aduce bucurie pentru cei care ii observa frumusetea. Tot la fel, si tu bucura-te si savureaza fiecare etapa din procesul implinirii viselor tale. Ia-o mai incet si simte recunostinta pentru ca fiecare etapa contribuie la a aduce manifestare palpabila. Observa lectiile si iubeste fiecare moment in care esti implicat pe drumul visului tau. 

Lucrul cu Arhanghelul Jofiel :

Numele lui inseamna „Frumusetea lui Dumnezeu”. Jofiel ne ajuta sa experimentam mai multa gratie si pace in viata noastra, prin incetinirea ritmului si observarea frumusetii care deja ne inconjoara. Ne cere sa savuram si sa ne bucuram de fiecare moment in loc sa ne asociem fericirea unor vise viitoare implinite. Cheama pe Jofiel ori de cate ori te simti grabit, nerabdator, stresat sau nefericit. Iti va creste nivelul de constiinta si aprecierea pentru miracolele de fiecare zi. De asemenea, ii poti cere ajutorul daca ai nevoie de ghidare in alegerea drumului spiritual, daca ai nevoie de raspunsuri cu privire la experiente spirituale.

Arhanghelul Jofiel are reprezentare feminina si ajuta la solutionarea situatiilor negative si haotice. Aduce frumusete si ordine in ganduri, case si birouri, inlatura energiile negative. Este considerat si patronul artistilor, intrucat aduce ghidare si iluminare in zona artistica.

Aura lui Jofiel este un roz trandafiriu ce semnifica natura sa frumoasa si iubitoare. Cristalele roz inchis sunt asociate cu energia lui Jofiel. Oricand te afli in redecorari, reamenajari sau curatenii, cheama pe Jofiel sa te ajute. Este ca si cum ai avea propriul decorator spiritual de interior si consultant feng shui. 

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR 

MENTINE-TI CLARE PRIORITATILE

Arhanghelul Metatron : „Focuseaza-te acum pe cele mai inalte prioritati. Te voi ajuta sa fii organizat si motivat.” 

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Metatron :

Care este chemarea ta ? Ce iti face inima sa cante ? Cand te focusezi pe aceste directii, energia ta de bucurie creste si de acest fapt beneficiaza toata lumea. Asuma-ti cu responsabilitatea intregul program al zilei si petrece mai mult timp la proiectele si activitatile apropiate de inima ta. Fa alegeri care iti onoreaza prioritatile si iti sustine misiunea de viata. 

Lucrul cu Arhanghelul Metatron :

Este unul dintre Arhanghelii al caror nume nu se termina in „el” sau „il”. Nu se stie exact ce inseamna numele lui Metatron, insa se presupune ca ar fi „Ingerul Prezentei”. Metatron este unul din arhanghelii ce au avut viata pamanteasca exemplara inainte de a se inalta la Cer la statut de arhanghel (celalalt a fost Sandalphon).

Metatron a fost profetul si scribul Enoh, care s-a inaltat la Ceruri dupa ce a dus o viata plina de virtute si de slujire sfanta. El continua sa munceasca ca un scrib si sa tina evidentele divine. El ajuta oamenii sa aiba abilitati de organizare si evidente. Cand il chemi pe Metatron, el te sustine sa iti organizezi prioritatile.

Aura lui Metatron este un violet superb cu linii fine de culoarea verdelui marin. Cristalul aliniat energiei lui Metatron este turmalina pepene.

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI 

CE IDEE BRILIANTA !  

Arhanghelul Uriel : „Da, ideea ta este ghidata divin… Esti rugat sa actionezi ca sa aduci ideea in materializare.” 

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Uriel :

„Ideea ta este o rugaciune la care ti s-a raspuns. Desi te poate impinge dincolo de zona ta de confort, sa stii ca Dumnezeu nu iti da nimic din ce nu poti duce. Cere si fii dispus sa primesti tot suportul de care ai nevoie ca sa aduci ideea la manifestare. Sa stii ca sunt cu tine tot drumul si imi poti cere ajutor oricand. Sunt bucuros in mod special sa iti dau idei si inspiratii creative care sa iti sustina scopul vietii.” 

Lucrul cu Arhanghelul Uriel :

Energia lui Uriel este galben pal, precum flacara unei lumanari. Ori de cate ori ai nevoie de idei sau de ghidare intelectuala, contacteaza pe Uriel. Energia sa este aliniata cu cristalul chihlimbar.

Numele Uriel inseamna „Lumina lui Dumnezeu”. Uriel este cunoscut pentru abilitatea sa de a ilumina mintile cu inspiratie divina. Ori de cate ori ai nevoie de raspunsuri sau de intelegeri profunde, cheama-l pe Uriel. El raspunde oricui il cheama. Vei sti ca Uriel ti-a raspuns atunci cand ai ganduri si idei repetitive pozitive, iubitoare, folositoare. Daca ai nevoie de informatie in graba, Uriel iti va livra ce ai nevoie. Dupa ce ceri ajutorul, raspunsul va tasni in mintea ta. Ai incredere in informatia pe care ti-o livreaza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO