MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ARHANGHELI pentru ZODII, 25 februarie – 3 martie 2019. Un nou ÎNDEMN divin!

Primeste-ti mesajul, in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 25 februarie – 3 martie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita mai usor. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

22 feb. 2019, 19:55
MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ARHANGHELI pentru ZODII, 25 februarie – 3 martie 2019. Un nou ÎNDEMN divin!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.

Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama ! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC

AI NEVOIE DE PACE, AI NEVOIE SA VEZI PACEA

Arhanghelul Chamuel : „Pacea vine din reamintirea faptului ca numai iubirea este reala.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Chamuel :

„Priveste mai adanc si dincolo de suprafata unei situatii si vezi adevarul, anume ca toata lumea implicata este un copil al lui Dumnezeu umplut cu iubire. Focusandu-te pe acest adevar, vei activa comportamente iubitoare si solutii. Desi aparentele par a fi diferite, ai incredere ca intelepciunea divina superioara se ocupa de tot. Iubirea este singura putere care exista si lumina sa straluceste si in cel mai gros intuneric. Mentine-ti intentia sa cauti exemple de manifestare a acestei lumini in tine si in altii si vei aduna mai multa lumina in mintea, inima, gandurile si viata ta. Aceasta cunoastere este fundamentul pacii in viata.”

Lucrul cu Arhanghelul Chamuel :

Numele lui inseamna „Cel care il vede pe Dumnezeu” sau „Cel care il cauta pe Dumnezeu”.

Chamuel este Arhanghelul iubirii pure, el ajuta la reinnoirea sau imbunatatirea relatiilor de cuplu, iar pe cei singuri ii ajuta sa-si gaseasca sufletul pereche. Daca ai probleme in relatii (fie ca este de cuplu, fie ca este cea cu copilul), cere ghidarea arhanghelului Chamuel.

Arhanghelul Chamuel te poate ajuta sa localizezi cariera sau slujba pe care o cautati. De asemenea, el te ajuta sa iti pastrezi linistea sufleteasca, scopul in viata, precum si sa gasesti obiectele pierdute.

Cand ai nevoie sa te simti mai calm, centrat si in pace, cheama pe Chamuel. El este responsabil cu instalarea oricarei forme de pace si in oricine. Este foarte bun, iubitor si dulce si iti va instala o stare placuta de bucurie atunci cand lucreaza cu tine. Sa stii ca Chamuel iti vede adevaratele calitati si te iubeste neconditionat.

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR

TRANZITIE IN CARIERA

Arhanghelul Chamuel : „Scopul vietii tale agata o binecuvantata schimbare de cariera.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Chamuel :

„Te-ai rugat pentru ajutor in cariera, iar acum acesta apare. Uneori schimbarea este perceputa stresanta, dar te ajut sa curat vechiul din calea ta pentru a face loc la nou. Fii foarte atent la ideile tale repetitive, la vise si viziuni, pentru ca acestea sunt semne trimise divin care sa iti marcheze, precum indicatoarele de circulatie, drumul pe calea dorita. Poate ca nu vezi intregul drum sau unde duce, dar ai incredere ca fiecare pas va fi luminat.”

Lucrul cu Arhanghelul Chamuel :

Numele lui inseamna „Cel care il vede pe Dumenzeu” sau „Cel care il cauta pe Dumnezeu”.

Chamuel este Arhanghelul iubirii pure, el ajuta la reinnoirea sau imbunatatirea relatiilor de cuplu, iar pe cei singuri ii ajuta sa-si gaseasca sufletul pereche. Daca ai probleme in relatii (fie ca este de cuplu, fie ca este cea cu copilul), cere ghidarea arhanghelului Chamuel.

Arhanghelul Chamuel te ajuta sa iti pastrezi linistea sufleteasca, scopul in viata.

Abilitatea sa de a vedea deosebit de clar orice ne ajuta sa gasim lucruri, situatii si oameni. Este binecunoscut pentru ca ajuta oamenii sa isi gaseasca cea mai potrivita cariera pentru misiunea lor personala si conform talentelor si pasiunilor lor. Cheama-l des pe Chamuel ca si consilier pe cariera ta.

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI

CURAJ

Arhanghelul Ariel : „Fii curajos si stai drept si ferm pentru credintele tale.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Ariel :

„Exista o situatie in viata ta acum in care ai nevoie sa actionezi conform credintelor si convingerilor tale, chiar daca altii nu sunt de acord. Eu te protejez de tot ce e rau si te ghidez sa fii un razboinic de lumina iubitor. Atunci cand tu stai ferm si drept pentru ceea ce crezi, tu esti un model ce inspira si pe altii. Aceasta este o forma importanta de invatatura spirituala in care exemplul tau da altora curaj sa stea si ei drepti pentru principiile lor.”

Lucrul cu Arhanghelul Ariel :

Numele lui inseamna „Leoaica lui Dumenzeu” si ea reflecta aceste calitati inclusiv curajul, focusul si miscarile elegante. Daca observi sau te atrag imagini de lei sau de leoaice, este semn ca Ariel este cu tine. Cheam-o ca sa iti creasca increderea si curajul.

Arhanghelul Ariel ajuta la satisfacerea nevoilor fizice (bani, adapost si alte necesitati de ordin material). Ajuta la solutionarea problemelor legate de mediul inconjurator, precum si la ingrijirea si vindecarea animalelor, alaturi de Arhanghelul Rafael. El este asociat cu Regele Solomon si cu filosofii gnostici care credeau ca Ariel era stapanul vanturilor.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.