MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI ZODII 18-23 februarie 2020

Iata pentru saptamana 18-23 februarie 2020 mesaje noi indrumatoare, calauzitoare si pline de inspiratie de la fiintele angelice care vegheaza asupra noastra, in particular asupra fiecarei zodii.

18 feb. 2020, 04:21
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI ZODII 18-23 februarie 2020

In jurul nostru este plin de zane, chiar daca ochiul uman nu le vede. Ele sunt indeosebi in gradini, in parcuri, in preajma animalelor de companie si pretutindeni unde exista flori.

Cele patru elemente pamant, aer, apa si foc sunt vegheate de zane care ajuta la mentinerea lor si a echilibrului natural.

Pentru ca zanele sunt asa de apropiate de Pamant, ele ofera ghidare foarte practica si concreta si ajuta cu aspecte ale vietii de zi cu zi, cum ar fi relatiile, banii, sanatatea, cariera. Zanele stiu cum sa munceasca cu energia planetei Pamant in moduri sigure, iubitoare si magice !
Cu toate acestea, fiintele eterice numite zane sunt cateodata neintelese sau intelese eronat. Desi ele sunt creaturi iubitoare si pline de bunavointa de la Dumnezeu, zanele au totusi ego (exact ca si oamenii) si drept rezultat, zanele si oamenii pot judeca. Dar spre deosebire de oameni, judecata zanelor este dintr-o bucata: ele ii ajuta pe oamenii care sunt buni cu mediul inconjurator si cu animalele si nu ii favorizeaza in termeni de ajutor si comunicare pe cei care trateaza urat planeta si locuitorii sai.

Una din formele prin care orice fiinta de lumina iti poate transmite un mesaj este prin cardurile ingerilor pazitori.

Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata! Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Mesaj pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

DORINTA TA ESTE POSIBILA

„Ai incredere si credinta pentru ca totul lucreaza in favoarea ta.”

Zanele iti trimit acest mesaj ca sa te asigure ca dorintele si rugaciunile tale au fost primite de divinitate si vei primi raspuns pentru ele intrucat Universul lucreaza in culise pentru a te ajuta. Desi poate ca nu vezi inca rezultatele, ele sunt aproape vizibile. Exact asa cum semintele au nevoie de timp pentru germinare sub suprafata pamantului inainte de a tasni in afara cu primele frunze, asa se intampla si cu dorintele pana sa devina realitate. Ai incredere si credinta ca totul functioneaza acum in favoarea ta…pentru ca asa este.

Alte interpretari: mentine-ti gandurile pozitive ca sa atragi cele mai favorabile rezultate ; da la o parte amanarea ; incredinteaza orice frica sau ingrijorare lui Dumnezeu si ingerilor ; cere suport si accepta ajutorul cand iti este oferit ; continua sa faci pasi cu actiune care te vor duce in directia viselor tale ; crede in tine.

Mesaj pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

O MUTARE

Mutarea este un pas in directia corecta pentru tine.”

Zânele sunt atat de armonizate cu pamântul incat ele pot detecta schimbari cu mult inainte de a fi aproape de ele. Acest mesaj vine la tine pentru ca zânele prevad ca te vei muta intr-o noua locație cu rezultate pozitive. Daca ceri ajutorul lor, zânele te pot ajuta cu aceasta schimbare, incluzând detașarea de actuala locuința, eliberarea unor griji financiare si gasind o noua locuința minunata.

Alte interpretari: • o schimbare pozitiva in viata ta financiara iti permite sa iti gasesti o locuința mai buna • cineva vine sau pleaca din casa ta • o relatie anunta veștile mutarii • considera o cariera care ajuta alti oameni cu schimbarea locuinței, la fel ca feng shui-ul

Mesaj pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

 SCHIMBARE DE DIETA

Imbunatateste-ti dieta iar viata ti se va imbunatati.”

Ai primit acest mesaj datorita cererilor tale de ajutor legate de scopul vietii si de a trezi darul spiritual al clarviziunii. Zanele spun ca metabolismul corpului tau este foarte sensibil. Ele te ghideaza in a face o schimbare spre o dieta sanatoasa, dar tu nu ai auzit sau nu ai crezut acest mesaj. Deci zanele iti ofera acum acest mesaj ca sa iti confirme faptul ca ai auzit corect. Pe masura ce iti imbunatatesti dieta, iti vei vindeca si alte lucruri din viata ta.

Alte interpretari: ~consulta un nutritionist ~ opreste-te din a mai consuma alcool sau alte substante nocive ~reduce chimicalele din produsele pe care le consumi ~renunta la fumat

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.