MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 21-26 septembrie 2021

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

21 sept. 2021, 11:23
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 21-26 septembrie 2021

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!
Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.

Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Horoscop octombrie 2021. Se anunta rasturnari de situatii, toate zodiile sunt afectate
Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 20-26 septembrie 2021.

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O MUTARE

„Mutarea este un pas in directia corecta pentru tine.”

Zanele sunt atat de armonizate cu pamantul incat ele pot detecta schimbari cu mult inainte de a fi aproape de ele. Acest mesaj vine la tine pentru ca zanele prevad ca te vei muta intr-o noua locatie cu rezultate pozitive. Daca ceri ajutorul lor, zanele te pot ajuta cu aceasta schimbare, incluzand detașarea de actuala locuinta, eliberarea unor griji financiare si gasind o noua locuinta minunata.

Alte interpretari: • o schimbare pozitiva in viata ta financiara iti permite sa iti gasesti o locuinta mai buna • cineva vine sau pleaca din casa ta • o relatie anunta veștile mutarii • considera o cariera care ajuta alti oameni cu schimbarea locuintei, la fel ca feng shui-ul

Horoscop toamna 2021. Ce zodii îşi găsesc sufletul-pereche, ce zodii intră în „carantină”

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
 SCHIMBARE DE DIETA

„Imbunatateste-ti dieta iar viata ti se va imbunatati.”

Ai primit acest mesaj datorita cererilor tale de ajutor legate de scopul vietii si de a trezi darul spiritual al clarviziunii. Zanele spun ca metabolismul corpului tau este foarte sensibil. Ele te ghideaza in a face o schimbare spre o dieta sanatoasa, dar tu nu ai auzit sau nu ai crezut acest mesaj. Deci zanele iti ofera acum acest mesaj ca sa iti confirme faptul ca ai auzit corect. Pe masura ce iti imbunatatesti dieta, iti vei vindeca si alte lucruri din viata ta.

Alte interpretari: ~consulta un nutritionist ~ opreste-te din a mai consuma alcool sau alte substante nocive ~reduce chimicalele din produsele pe care le consumi ~renunta la fumat

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)
CARIERA NOUA

„Atentia asupra muncii tale se schimba intr-un mod pozitiv, nou si plin de succes.”

Zanele ti-au trimit acest mesaj ca raspuns pentru visele si rugaciunile tale asupra carierei. Universul iti raspunde la dorintele spuse si nespuse pentru a avea o profesie utila si implinita. Acesta este o reamintire pentru a-ti tine gandurile pozitive si pentru a continua in a face pasi ghidati, pe masura ce lucrati cu oameni dintr-o retea in care va doriti sa lucrati, tinandu-va la curent cu rezultatul si se anagajeaza in scopuri creative. Actiunile zilnice lucreaza cu rugaciunile pentru a-ti deschide noi uși!

Alte interpretari: • ideea ta pentru lucru va fi de succes • ai incredere si asculta-ti intuitia legata de cariera • situatia ta financiara se imbunatatește • vei primi o marire de salariu

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.