MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 12-17 februarie 2019. Călăuzire pentru fiecare zodie!

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 11-17 februarie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

11 feb. 2019, 21:03
MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 12-17 februarie 2019. Călăuzire pentru fiecare zodie!

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri. 

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor. 

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Iata aici despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale.  

Vino pe Sfatulparintilor.ro in fiecare marti pentru a afla mesajele ingerilor pazitori pentru zodia ta! 

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

SUSTINERE

„Sunt alaturi de tine, dandu-ti curaj sa faci acele schimbari care te vor ajuta sa iti indeplinesti misiunea divina in aceasta viata”

 Am venit la tine pentru ca te-ai rugat la Dumnezeu pentru siguranta si protectie si pentru ca ai intrebat despre misiunea ta personala in aceasta viata. Pentru ca esti purtator de lumina, vom supraveghea indeplinirea misiunii tale in viata. Ai fost de mult timp purtator de lumina si te-ai simtit diferit si izolat de altii, uneori. Fii sigur ca nu ai fost niciodata singur si ca nu vei fi niciodata singur !

Cand te simti indemnat sa faci o schimbare la locul de munca sau acasa, s-ar putea sa fie influenta noastra, incurajandu-te sa transformi misiunea personala in prioritatea principala. Iti putem rearanja programul si te putem ajuta in alte feluri ca sa ai o cale usoara si armonioasa. Cere-ne doar si se va implini. Apoi intretine rezultatul ce va veni cu credinta si cu certitudine ca esti auzit si va veni. Te vom ajuta sa te simti bine si in siguranta pe parcursul schimbarilor.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

ESTI PUTERNIC

„Este bine sa fii puternic. Stii cum sa fii puternic iubind, astfel aducand beneficii atat altora cat si tie insuti.”

Te-ai temut de propria putere. Ti-ai facut griji ca altii te-ar putea dezaproba sau ca te-ar parasi daca vei permite adevaratei tale puteri sa straluceasca. Ai mai fost preocupat de faptul ca ai putea sa abuzezi de putere si ca energia masculina ti s-ar dezechilibra. Sunt aici sa iti dezvalui propria putere, tie si celorlalti, intr-un mod care sa iti intareasca relatiile, stima de sine si misiunea personala.

Puterea ta vine din iubire, vine de la bunul Dumnezeu. Tu, care esti facut dupa chipul si asemanarea Creatorului, ai puteri launtrice nelimitate chiar acum. Nu poti abuza de putere, fiindca ceakra inimii tale s-a deschis ca o floare inflorita. Gandeste-te la o persoana pe care o admiri si care este puternica si pastreaza si echilibrul dintre energiile masculine si cele feminine. O astfel de putere este frumoasa si iti amplifica darurile vindecatoare, spirituale si de medium. Esti un purtator de lumina ferm si puternic, iar Dumnezeu are nevoie sa iti accepti si sa iti manifesti puterea.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

REANALIZEAZA O SITUATIE

 „Paza buna trece primejdia rea. Priveste mai profund aceasta situatie inainte de a merge mai departe.”

Ai cerut calauzire din Ceruri si ti s-a dat. Aceasta situatie nu ti se potriveste. Anumite informatii vitale au fost ascunse, deci vei avea nevoie sa sapi mai adanc si sa pui mai multe intrebari celor implicati. Ai incredere in senzatiile pe care le resimti, fiindca eu comunic cu tine prin ele. Te rog sa nu iti faci griji ca aceasta situatie ar fi singura oportunitate pe care o ai. Nu este asa. Te asteapta ceva mai bun, dar mai intai trebuie sa te eliberezi. Aminteste-ti ca naturii nu ii place golul. Prin urmare, trebuie sa creezi un gol si atunci noua situatie ti se va dezvalui. Fireste, iti trebuie curaj si credinta pentru a renunta la o situatie in care ai interese legitime. Iata de ce trebuie sa ne chemi, pe mine si pe ceilalti ingeri, pentru a te ajuta sa rami tare si ferm in adevarul tau. Meriti situatii pline de iuire si nu trebuie sa accepti nimic mai putin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO