MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 11-17 martie 2019. Avertizări, îndemnuri, recomandări!

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii si de la ingerii ABUNDENTEI pentru saptamana 11-17 martie 2019.

11 mart. 2019, 20:26
MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 11-17 martie 2019. Avertizări, îndemnuri, recomandări!

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut. 

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti. 

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata ! 

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri. 

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine. 

Vino pe Sfatulparintilor.ro in fiecare marti pentru a afla mesajele ingerilor pazitori pentru zodia ta!

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

VISE DESPRE ABUNDENTA 

Atunci cand dormi, Dumnezeu impreuna cu ingerii si ghizii tai si cu Sinele tau inalt iti dau idei ghidate divin, raspunsuri si solutii. Fa tot ce poti ca sa tii evidenta viselor tale intr-un jurnal pentru ca ele contin inspiratii valoroase care te vor ajuta sa iti manifesti dorintele in realitate. 

Acest mesaj iti semnaleaza ca ingerii abundentei ti-au trimis si iti trimis inspiratie si ghidare prin visele tale. Cand dormi, egoul tau este „offline” si tu esti mult mai deschis sa primesti ghidare. Este important sa analizezi ce incearca visele tale sa iti comunice. Uneori la suprafata ar parea ca visul nu are niciun sens, pentru ca ceea ce contine este mereu simbolic. Totusi,  cand petreci timp descifrand imaginea si simbolismul prezent, visele releva mesaje foarte clare. Daca nu tii minte ce visezi sau simti ca visul e prea complex ca sa iti dai seama ce contine, cere-le ingerilor sa iti trimita mesaje mai clar pe care sa le poti retine si intelege. Fiecare din noi visam in fiecare noapte si cu practica putem sa ne amintim din ce in ce mai mult din visele noastre. Aceasta practica consta in a scrie ce ne amintim de peste noapte, sa cerem vise specifice de calauzire si sa analizam mesajele cu un partener sau cu un profesionist in interpretarea viselor. 

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai) 

FA-TI TREABA 

Nu este suficient sa visezi si sa te rogi. Trebuie sa si urmezi ghidarile divine pe care le primesti prin actiuni concrete pozitive. Muncind consecvent la prioritatile tale, le vei face sa infloreasca precum o floare minunata in gradina. 

Daca primesti acest mesaj, ingerii te roaga sa nu crezi ca esti certat sau pedepsit cumva. Nimeni nu se indoieste de etica ta de munca sau nu sugereaza ca nu ai avea destula responsabilitate pentru scopul vietii tale. In schimb, acest mesaj iti reaminteste sa eviti capcana de manifestare ce consta in a face vizualizari, a spune afirmatii pozitive, a spune rugaciuni si tot asa, timp in care sa ignori ghidarea interna ce te sfatuieste sa actionezi. De noi depinde sa actionam sau nu conform ghidarii pe care am cerut-o si o primim. Majoritatea manifestarilor dorintelor noastre se intampla cand ne ascultam vocea interioara care te indeamna sa : facem schimbari pozitive / sa invatam ceva nou / sa facem cercetari pentru a vedea ce ni se potriveste / sa facem conexiuni cu alti oameni.

Viata este o colaborare, din clipa in care ne nastem pana cand plecam. Permanent muncim cu alti oameni, cu ingerii nostri si cu Dumnezeu. Fara sa ne facem propria parte si contributie, deseori nu avem rezultatele pe care le asteptam. Care este ghidarea pe care ai primit-o si pe care ai ignorat-o ? Poate te simti intimidat, confuz, te indoiesti sau te simti nepregatit sa actionezi. Totusi, Dumnezeu nu ne da ghidari decat daca avem abilitatea de a le urma.

In aceasta saptamana, fa cate o actiune concreta spre directia ghidarii tale interioare. Daca nu esti sigur ce sa faci, ia-ti clipe in care sa te rogi pentru claritate. Apoi fa inca o actiune ziua urmatoare si tot asa, iar in curand vei manifesta sustinere in moduri care iti depasesc asteptarile.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie) 

FA MISCARE PENTRU A-TI CRESTE ENERGIA SI ABILITATILE DE MANIFESTARE 

Cheia de a manifesta rapid ce iti doresti este sa ai nivele foarte ridicate de energie, iar modul cel mai rapid sa le cresti este prin miscare si exercitii fizice. Alege o activitate fizica care sa iti placa pentru a astepta cu bucurie data urmatoare cand o faci, apoi urmareste cum iti aduce recompense in viata.

Ingerii iti aduc acest mesaj pentru a-ti reaminti un adevar important : Cu cat ai nivelele fizice de energie mai ridicate, cu atat va aparea mai repede manifestarea fizica a ceea ce iti doresti. Unul din cele mai bune moduri sa iti cresti energia fizica este prin exercitii fizice sanatoase si pline de stare de bine.

Miscarea fizica, precum meditatia, permite mesajelor si ghidarilor divine sa ajunga mult mai clar la tine. Oamenii care includ miscarea in stilul lor de viata au mai multe ganduri pozitive si fac actiuni mai pozitive. Aceasta infuzie de pozitivitate poate sa aiba un efect de bumerang asupra fiecarui domeniu al vietii tale.

Alege care tip de exercitiu fizic iti face inima sa cante de bucurie, ca sa te asiguri ca ramai motivat zi de zi. Sau gaseste pereche in timp ce faci sport cu o activitate placuta – asculta muzica ce iti creste starea de spirit sau priveste un film inspirational daca faci jogging la sala. Fa din miscarea fizica o activitate care nu este optionala, asa cum este spalatul pe dinti sau pe corp. Cand energia si optimismul iti sunt ridicate, vei fi recompensat cu un nivel crescut de abundenta in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO