MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PĂZITORI. ZODII pentru 18-24 februarie 2019. Călăuzire pentru fiecare zodie!

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 18-24 februarie 2019.

18 feb. 2019, 20:52
MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PĂZITORI. ZODII pentru 18-24 februarie 2019. Călăuzire pentru fiecare zodie!

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

TIMPUL PENTRU UN NOU INCEPUT

„Este timpul potrivit sa dai nastere unor idei si situatii noi in viata ta. Noi te veghem, te calauzim si te protejam pe parcursul acestor schimbari.”

Te asteapta noi posibilitati si simti ca trebuie sa patrunzi degraba intr-un nou teritoriu al calatoriei vietii tale. Noile schimbari palpitante sunt inevitabile in viata. Nu exista cale de intoarcere. Sufletul tau a ales sa mearga inainte in loc sa bata pasul pe loc. Iata de ce iti suntem alaturi, dandu-ti mult curaj si sprijin atunci cand ai nevoie. Cu toate acestea, nu trebuie sa te grabesti. Exista un timp de incubatie in care natura poate permite sa se dezvolte in ritmul propriu. Asigura-te ca schimbarea in viata va aparea la momentul potrivit. Intre timp, sa stii ca Dumnezeu si ingerii vegheaza asupra ta. Esti in siguranta si foarte iubit. Felicitari pentru intrarea in aceasta noua perioada de viata!

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

AJUTA OAMENII PRIN LUMINA TA DIVINA

„Esti purtator de lumina. Dumnezeu are nevoie ca lumina si iubirea divina sa straluceasca, asemeni unuin inger, peste Pamant si peste toti locuitorii sai.”

Da, esti purtator de lumina. Si in aceasta calitate, ai avut intotdeauna o dorinta fierbinte de a face lumea sa fie mai buna. Este o chemare profunda, dincolo de timp si spatiu. Esti adesea chemat sa slujesti in conditii obisnuite, cum ar fi cand faci cumparaturi si cineva are nevoie de ajutorul tau. Acum, misiunea ta personala in aceasta viata se extinde ca sa poti ajunge la si mai multi oameni. Pentru asta este nevoie sa faci anumite schimbari de viata despre care vei afla la momentul potrivit prin calauzire launtrica.

Esti foarte sensibil(a) la emotiile si vibratiile altora si este important sa te cureti in mod regulat, in special dupa ce ai ajutat pe cineva. Il poti chema pe Arhanghelul Mihail sa iti curete toxinele energetice si legaturile urmare a efortului de a-i ajuta pe altii. Esti inger pamantesc si noi suntem fericiti sa te sprijinim pe toate formele. Cere doar !

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

VESTE BUNA PENTRU FAMILIE

„Sunt ingerul familiilor. In familia ta va avea loc o schimbare fericita sau familia se va mari.”

Rugaciunile privind familia ta au fost ascultate si am fost trimis sa veghez asupra ta si sa raspund acestor rugaciuni. Sunt aici ca sa iti spun despre o schimbare frumoasa pe care o vei avea in familie. Treci acum printr-o perioada de adaptari care te pregatesc pentru aceasta schimbare. S-ar putea sa simti ca lucrurile sunt haotice sau dezorganizate, dar fii sigur ca este doar o parte din procesul de asezare.

Te vom calauzi in aceasta perioada si te vom ajuta in orice necazuri care ar putea sa apara. Orice provocare va stimula discutii deschise, sincere, iar acest adevar va lamuri lucrurile. Te ajuta sa iti cunosti sentimentele si prioritatile la un nivel mult mai profund si iti permite sa le impartasesti cu altii mult mai deschis. Aceasta schimbare fericita sau aceasta marire a familiei este din porunca divina. Lasa orice grija in seama lui Dumnezeu si permite cerurilor sa te slujeasca in calitate de familie spirituala care vegheaza asupra ta. Esti foarte iubit!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.