MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI ZODII pentru 4-9 iunie 2019. Indrumarea lor pentru persoanele INDIGO! Esti si tu INDIGO?

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 3-9 iunie  2019 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo. Si tu poti fi o persoana indigo, adica o persoana cu vibratie sensibila care capteaza usor energiile si starile celor din jur.

04 iun. 2019, 06:32
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI ZODII pentru 4-9 iunie 2019. Indrumarea lor pentru persoanele INDIGO! Esti si tu INDIGO?

Sufletele indigo au inceput sa vina pe pamant incepand cu anii 1968. Sunt foarte creativi, au un nivel de constiinta ridicat, nu tolereaza usor regulile si obiceiurile vechi, se razvratesc si vor o lume mai buna. Uneori nu se simt adaptati in lumea in care traiesc, simt frustrare si furie pentru ca vor altceva pentru care sunt dispusi sa faca orice. Ei simt ca sunt speciali si ca sunt aici cu o misiune si ii cauta instinctiv pe cei asemenea lor. Chiar daca nu esti convins, si tu poti fi un suflet indigo daca esti nascut dupa 1968 si te regasesti in aceste caracteristici. Mai multe despre persoanele indigo – asa cum poti fi si tu ! – gasesti AICI.

Pentru ca misiunea sufletelor indigo este speciala pe pamant si nu e mereu usoara, ingerii le sunt alaturi cu o mana de ajutor.

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata !

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Vino pe Sfatulparintilor.ro in fiecare marti pentru a afla mesajele ingerilor pazitori pentru zodia ta!

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

AUTORITATE

Dupa cum arata lumea noastra in prezent, oamenii in pozitii de autoritate ne impun reguli. In multe situatii, lucrurile trebuie sa fie asa pentru a putea pastra ordinea. Ca persoana indigo cu vibratie sensibila, detii un detector interior de minciuni, care iti spune ca persoanele in pozitii de putere adesea abuzeaza de aceasta autoritate. Acesta este unul dintre cele mai importante mesaje pe care le poti primi, pentru ca rolul tau in aceasta lume este sa ajuti la remodelarea planetei si a societatii, astfel incat sa devina un loc de echitate. Cand ai de-a face cu persoane in pozitii de autoritate, esti rugat sa retii ca supararea nu te duce nicaieri, insa hotararea calma o va face cu siguranta.

Ori de cate ori te simti controlat sau ,,condus” de cineva, cere ingerilor sa te indrume sa parcurgi situatia intr-un mod care sa genereze si sa perpetueze pace. Astfel, tu croiesti drumul pentru tine dar si pentru altii, care vor simti beneficiile modului pasnic in care conduci situatiile.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

ARATA APRECIERE

Pentru persoanele indigo cu vibratie sensibila ca tine, este ceva obisnuit sa fie prinse cu propria lor viata si sa uite sa le arate celor din jur cat de mult inseamna pentru ei. Desi poate ca nu iti dai seama, prietenii si cei dragi sunt si ei oameni. Au si ei sentimente si emotii, la fel ca tine. Esti indemnat sa oferi si sa experimentezi recunostinta fata de oamenii deosebiti din viata ta.

Acest mesaj iti mai cere si sa iti departezi atentia de la ce iti lipseste in viata si, in schimb, sa apreciezi tot ce ai si tot ce ai realizat. Multe din visele tale se vor implini atunci cand vei putea intra in contact cu aceasta parte superioara din tine.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

PROTECTIE

Desi poate ca tu esti o persoana hotarata, energia ta de fiinta indigo este printre cele mai sensibile de pe planeta – si de aceea percutezi atat de intens situatiile in care altii par calmi. Din acest motiv, acest mesaj iti cere sa te protejezi energetic de negativitate. Sa stii ca ingerii sunt tot timpul in jurul tau, iar aura lor puternica iti sta in permanenta la dispozitie ca sa te protejeze energetic.

Pur si simplu, cere Cerurilor sa te invaluie cu lumina ingereasca – si devino constient ca esti protejat spiritual si emotional. Ori de cate ori esti intr-o situatie aspra, cere imediat ingerilor sa te protejeze.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.